Noutăți și comunicate

Interviuri cu LABURINTHOS si DORDEDUH

29 octombrie 2010
A mai ramas o zi pana la Reverberant Waves Evening! Suceava si Clubul Vox se alatura echipei DonisArt pentru a pregati o inedita Seara Speciala tuturor celor interesati in sonoritati LABURINTHOS si DORDEDUH (ex-NEGURA BUNGET)!

Evenimentul va avea loc sambata, 30 octombrie 2010, in Clubul Vox, situat la subsolul Casei de Cultura din Suceava, accesul fiind permis incepand cu ora 19:00.
Pretul unui bilet este de 20 lei si va putea fi achizitionat la intrare.

Mai jos puteti citi interviurile cu cele 2 trupe facute in urma cu o saptamana:

LABURINTHOS:

http://www.kogaionon.com/...laburinthos.html



DORDEDUH

http://www.kogaionon.com/...dordeduh_2010.html


Dar nu numai atat, caci, incepand cu ora 19.00, cand accesul va fi permis in locatie, primii participanti vor avea posibilitatea sa-si aleaga dupa bunul plac CD-uri gratuite. Vor fi peste 200 de CD-uri Metal/Ambient/Industrial, cu albume realizate in ultimul an, oferite de KOGAIONON colectionarilor de muzici extreme. Se va merge pe principiul primul-venit, primul-luat, fara limitare in numarul de albume alese, pana la epuizarea acestora.

Sucevenii LABURINTHOS vor urca pe scena in jurul orei 20.00, urmand ca dupa o ora sa lase locul timisorenilor de la DORDEDUH. In jurul orei 23.00 va fi difuzata in premiera inregistrarea video a concertului trupei americane AGALLOCH, din cadrul Elite Dark Metal, de la Brasov, din data de 20 martie.

http://www.beautyofpain.ro/ va fi si el prezent cu un stand de accesorii muzicale pe toate gusturile, incepand cu ora 19.00.


Evenimente recomandate

Top