Noutăți și comunicate

Interviuri cu LABURINTHOS si DORDEDUH

29 Octombrie 2010
A mai ramas o zi pana la Reverberant Waves Evening! Suceava si Clubul Vox se alatura echipei DonisArt pentru a pregati o inedita Seara Speciala tuturor celor interesati in sonoritati LABURINTHOS si DORDEDUH (ex-NEGURA BUNGET)!

Evenimentul va avea loc sambata, 30 octombrie 2010, in Clubul Vox, situat la subsolul Casei de Cultura din Suceava, accesul fiind permis incepand cu ora 19:00.
Pretul unui bilet este de 20 lei si va putea fi achizitionat la intrare.

Mai jos puteti citi interviurile cu cele 2 trupe facute in urma cu o saptamana:

LABURINTHOS:

http://www.kogaionon.com/...laburinthos.htmlDORDEDUH

http://www.kogaionon.com/...dordeduh_2010.html


Dar nu numai atat, caci, incepand cu ora 19.00, cand accesul va fi permis in locatie, primii participanti vor avea posibilitatea sa-si aleaga dupa bunul plac CD-uri gratuite. Vor fi peste 200 de CD-uri Metal/Ambient/Industrial, cu albume realizate in ultimul an, oferite de KOGAIONON colectionarilor de muzici extreme. Se va merge pe principiul primul-venit, primul-luat, fara limitare in numarul de albume alese, pana la epuizarea acestora.

Sucevenii LABURINTHOS vor urca pe scena in jurul orei 20.00, urmand ca dupa o ora sa lase locul timisorenilor de la DORDEDUH. In jurul orei 23.00 va fi difuzata in premiera inregistrarea video a concertului trupei americane AGALLOCH, din cadrul Elite Dark Metal, de la Brasov, din data de 20 martie.

http://www.beautyofpain.ro/ va fi si el prezent cu un stand de accesorii muzicale pe toate gusturile, incepand cu ora 19.00.
Interviuri cu LABURINTHOS si DORDEDUH Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.