Noutăți și comunicate

Interviu cu Nick Hipa (As I Lay Dying), despre turneul alaturi de Amon Amarth

19 august 2011
1-InterviucuNickHipaAsILa_30688.jpegÎntr-un interviu realizat în exclusivitate de către revista Maximum Rock, Nick Hipa - chitaristul formației As I Lay Dying, a dezvăluit ce înseamnă pentru formație concertul din cadrul turneului Scurtur Rising Tour ce îi are ca headlineri pe suedezii de la Amon Amarth.

Maximum Rock Magazin: Ce gânduri aveți legate de viitorul turneu alături de Amon Amarth? Crezi că vă potriviți? Nu vă este teamă că trupele atrag public diferit?
Nick: Abia așteptăm acest turneu. În primul rând suntem mari fani Amon Amarth. Sunt niște tipi extraordinari și o trupă tare. În al doilea rând ideea de a cânta unui public diferit este ceea ce face acest turneu foarte interesant. Ne aflăm în acel punct al existenței noastre ca trupă în care ne dorim să ne aflăm în fața unui public diferit, deoarece este singurul mod realist de a ne mări numărul fanilor. Mulți fani Amon Amarth ne-au desființat probabil din start pentru că nu ne consideră destul de heavy sau de brutali; sperăm să le schimbăm opinia.

Interviul integral este pregătit să apară în zilele următoare.

2-InterviucuNickHipaAsILa_50941.jpeg
Reamintim că formațiile Amon Amarth, As I Lay Dying și Septicflesh vor participa la turneul Surtur Rising Tour 2011, ce va avea loc în toamna acestui an, unde poziția de headliner o vor avea suedezii de la Amon Amarth. Turneul va ajunge și în România, sâmbătă 19 noiembrie, într-un concert ce va avea loc la Arenele Romane din București (cort special amenajat și încălzit printr-o instalație de climatizare de mare putere).
Evenimentul este prezentat de Promusic Events și revista Maximum Rock (producător Nelu Brîndușan).

Mai multe amănunte despre eveniment găsiți la http://www.promusicprod.ro/amonamarth


Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și online pe http://www.eventim.ro) la următoarele prețuri:
78 lei pentru primele 150 bucăți
87 lei pentru următoarele bilete, până la data de 15 octombrie 2011
95 lei pentru următoarele bilete, până la data de 18 noiembrie 2011
110 lei pentru biletele achiziționate în ziua concertului, 19 noiembrie 2011. Acestea se achiziționează DOAR la intrarea în locația evenimentului.

Parteneri:
Metalhead.ro, Metalfan,ro, Let's Rock, Rockstage.ro, I Concert.ro, Magomedia.ro, Radio 3 Net "Florian Pittiș", Radio Nord Est Iași, Port.ro, Welcome 2 Cluj, Cartea de Nisip, Rock4u.net, Romanian Rock Radio, Blackhawk Security, Spard Team, Metalsupport.ro, 4arte.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top