Noutăți și comunicate

Interviu Rome realizat de Kogaionon Magazine

25 noiembrie 2011
Interviu Rome realizat de Kogaionon Magazine
ROME este un nume cunoscut in scena Melodramatic NeoFolk de pretutindeni. Dupa un concert la DBE 3 ce a surprins pe toata lumea (pe unii in mod placut, pe altii poate mai putin datorita interpretarii 100% live si a unui sunet mult mai natural si analog), JeRome revine la Bucuresti dupa ultima lui vizita de la DBE 1, din decembrie 2009, din The Silver Church. Atunci ROME au fost revelatia festivalului, prestatia muzicienilor fiind votata de fani ca cea mai bombastica"¦ desi au mai fost atunci si SPIRITUAL FRONT, TRIARII, ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO, CASCADEUR, TRIORE sau Kim Larsen. 2010 a fost un an sabatic pentru ROME iar in 2011 au revenit pe scena, intr-o alta formula, sustinand aproape in fiecare weekend concerte in toata Europa.  

Jerome Reuter vine la Bucuresti impreuna cu staff-ul sau in varianta live sa ne prezinte noul album, ce a fost lansat in urma cu doua saptamani si care este deja sold-out"¦ Noul material este o colectie de 3 CD-uri diferite ca abordare, ca inregistrare si exprimare muzicala"¦ dar care pune in valoare corect maturitatea soundului actual ROME si care ne plimba prin intreaga istorie pe portativ a luxemburghezului. 

KRUNA 3 va fi si ultima editie pe care DonisArt o va sustine in Bucuresti in 2011, alaturi si impreuna cu prietenii acestui nou concept. Dupa ALTAR OF PLAGUES si KWOON, pe 3 decembrie va veni randul luxemburghezilor ROME sa-si lanseze noul album in sala Kulturhaus. Haideti sa aflam ce ne pregateste Jerome pentru concertul de peste cateva zile"¦ 

Tot interviul poate fi citit la http://www.kogaionon.com/ro/interviuri-kogaionon/rome-kruna-3-2011


Sursa : Kogaionon Magazine
http://www.kogaionon.com
http://www.donisart.ro
http://www.darkbombasticevening.com
http://www.facebook.com/darkbombasticevening
http://www.myspace.com/kogaionon_land
http://www.youtube.com/user/kogaiononmagazine



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top