Noutăți și comunicate

Inscrierile la Lupta sa canti pe scena OST FEST s-au incheiat

30 martie 2012
Inscrierile la Lupta sa canti pe scena OST FEST s-au incheiat
In perioada 15-17 iunie 2012, va avea loc festivalul OST FEST la Romexpo Bucuresti, un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM.

S-a incheiat perioada de inscrieri pentru concursul "Lupta sa canti pe scena OST FEST"!

In urma cu o luna, organizatorii OST FEST 2012 au lansat concursul pentru noi talente in urma caruia castigatorii vor canta pe scena festivalului de la Romexpo! In acest timp, peste 20 de trupe s-au inscris la concurs cu gandul ca vor fi viitorii idoli rock ai romanilor! Perioada in care se puteau face inscrierile s-a incheiat, asadar urmeaza ca doar 10 dintre trupe sa treaca in etapa urmatoare a concursului!

Glam metal, alternative, death metal, gothic metal, black metal si thrash sunt numai cateva dintre stilurile abordate de catre cei ce aspira la un loc pe scena OST alaturi de nume emblematice ale rock-ului mondial precum Motley Crue, Manowar sau Motorhead!

In perioada 1-10 aprilie 2012 organizatorii vor fi mai mult decat incantati sa ii asculte si sa-i evalueze pe tinerii rockeri. Apoi, 10 dintre finalisti vor canta pe 25 aprilie 2012 pe scena de la Silver Church si vor incerca sa convinga atat juriul cat si publicul ca merita un loc pe scena OST FEST!

Pentru detalii despre OST FEST ii puteti contacta pe organizatori la contact@ostfest.ro sau pe pagina facebook a festivalului: http://www.facebook.com/OSTFESTRO. De asemenea, aveti la dispozitie informatii despre festival si pe site-ul oficial: http://www.OSTFEST.ro. Atat informatii despre OST FEST cat si despre alte concerte organizate de Project Events puteti gasi pe http://www.ProjectEvents.ro.

OST FEST va aduce in vara pe scena sa nume precum: Motley Crue, Dimmu Borgir, OverKill, Manowar, Europe, Trooper; HollyHell, Motorhead, Megadeth, W.A.S.P., Lake Of Tears si multi multi altii; in total urmand sa urce pe scena de la Romexpo peste 20 de trupe!

Pretul biletelor este situat intre 90 lei si 500 lei (VIP), iar abonamentele valabile pentru toate cele trei zile ale OST FEST costa intre 150 lei si 800 lei (VIP) si pot fi gasite la magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald's), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro sau MYTICKET.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top