Noutăți și comunicate

Inregistrat in Romania: prima editie a festivalului la Goblin Vama Veche

25 aprilie 2014
Inregistrat in Romania: prima editie a festivalului la Goblin Vama Veche
Cel mai important festival alternativ de pe minunatul litoral românesc are loc între 30 aprilie și 03 mai la Goblin Vama Veche. "Înregistrat în România", după cum îi spune și numele, este un concept cu și despre artiști de la noi, cei mai cei din sfera alternativă. Prima ediție reunește printre alții pe E.M.I.L, ZOB, Alternosfera, Șuie Paparude, CTC și Subcarpați.

Bune sau rele, vrute sau nevrute, sărbătorile noastre-s ale noastre și cam aia e. 1 Mai, cu toată semnificația sa, nu e decât un grozav pretext să fugim cu toții disperați spre mare pentru deschiderea sezonului. Tolăniți la amiază în hanorac pe plajă sta-vom supuși de voința unei Cuba Libre! Alături de noi vor fi și prietenii de la Sector 7, care vor filma vineri între 17 - 19 la Goblin și care vor petrece frumos alături de noi.

La evenimentul închinat sfântului dolce far niente vă așteaptă următorii artiști de mare angajament, în următorul program:
- Vineri: E.M.I.L, ZOB
- Joi: CTC, Observatorul Baba Novac - Vali Umbră, cu invitați Subcarpați, Afo și Infinitu, Flou Rege, Chesarion
- Vineri: Șuie Paparude, Dj Sauce
- Sâmbătă: Alternosfera

Gazdă: Skoo.



Abonamente s-au pus în vânzare în număr limitat în rețelele MyTicket și IaBilet.ro, la prețul de 40 lei pentru acces pe toate zilele festivalului.

La Goblin în zilele desfășurării se pot obține numai intrări pe o singură zi, la prețul de 15 lei / zi, cu excepția zilei de miercuri, când este 10 lei - de încălzire!

Crema de zahăr ars a actualității din hip-hop, electronica și rock, la un loc pentru voi.

Fiți liberi!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top