Noutăți și comunicate

Informatii despre bilete si acces la concertul Kumm si Changing Skins

22 martie 2014
Informatii despre bilete si acces la concertul Kumm si Changing Skins
Doua formatii reprezentantive pentru scena locala, Kumm, un nume deja consacrat si Changing Skins, mai tinerii dar foarte popularii rock'n'rolleri din Bucuresti, le pregatesc fanilor un concert special. Pe data de 27 martie 2014, trupele vor urca pe scena din Club Colectiv (strada Tabacarilor nr. 7) pentru a-si prezenta cele mai recente realizari.



Kumm a lansat pe data de 6 februarie un nou disc intitulat "A Mysterious Place Called Somewhere". Materialul a avut parte de o receptie critica foarte buna, fiind considerat unul dintre cele mai reusite albume ale grupului. Astfel, data de 27.03 reprezinta un foarte bun prilej pentru ca grupul sa prezinte lansarea discografica publicului bucurestean, oferind o prestatie intesata de cantece noi.



Changing Skins pregateste un nou album pentru 2014 si, cu ocazia concertului de pe 27 martie, va lansa un nou single intitulat "Full of Dirt", ce va beneficia si de un videoclip care va putea fi urmarit in premiera in cadrul show-ului. Trupa bucuresteana va canta atat hiturile de pe primul disc, omonimul "Changing Skins", cat si cantece fresh de pe viitoarea lansare.



Cele doua trupe se reinnoiesc cu ocazia venirii primaverii si "scot pe scena" roadele muncii lor asidue, devotate rockului de calitate.

Biletul costa 25 de lei iar accesul se face de la ora 21:00.

Sursa : Promusic Prod. & Events / Maximum Rock Magazin
http://www.maximumrock.ro , http://www.promusicprod.ro


Evenimente recomandate

Top