Noutăți și comunicate

Inceputul unui turneu exploziv - Megadeth la Arenele Romane

24 mai 2013
Inceputul unui turneu exploziv - Megadeth la Arenele Romane
Megadeth si-a inceput turneul mondial la Bucuresti pe 22 mai 2013, cu un concert de neuitat. Trooper a fost formatia care a deschis concertul legendelor internationale. Mii de fani romani si chiar si de alte nationalitati (bulgari, italieni, englezi) au venit sa-i vada pe greii metalului ce poseda o cariera de aproape 3 decenii si zeci de milioane de albume vandute in lumea intreaga.

Cu mic, cu mare, fanii rockerilor si-au facut aparitia la Arenele Romane din Bucuresti inca de la ora pranzului. Concertul a inceput cu cei de la Trooper, care s-au bucurat de o reactie incredibila din partea publicului!

Cei de la Megadeths-au lasat asteptati cateva zeci de minute, fanii chemandu-i si scandandu-le cu ardoare numele. Au izbucnit atunci cand idolii lor au aparut pe scena si au cantat impreuna cu acestia toate hiturile care le-au adus artistilor atata succes! "Buna seara. Este placut sa putem spune ca incepem turneul mondial in Romania", a spus solistul catre public. Dave a primit de la fani un steag tricolor si un banner pe care erau desenate chipurile celor patru membri ai trupei. Spre deliciul publicului, a purtat steagul pe umeri si apoi l-a legat de microfon, unde a ramas pana la sfarsitul concertului! Din setlistul concertului nu au lipsit hiturile cele mai iubite de catre fani: "Countdown to Extinction", "She Wolf", "Architecture of Aggression", "Sweating Bullets", "Ashes in Your Mouth", "A Tout Le Monde", "Symphony of Destruction". Cei de la Megadeth au cantat in premiera si piese de pe cel mai nou album care poarta numele "Super Collider", piesa care da numele albumului fiind foarte bine primita de catre public.

"A fost foarte tare! E prima oara cand tata ma aduce sa-i vad live pe cei de la Megadeth si voi fi de azi fanul lor cel mai mare!" spunea un pusti de 16 ani, rocker in devenire.

Si ca sa parafrazam o vorba celebra, am putea spune ca pe 22 mai 2013 Dumnezeu a fost rocker. Vremea a tinut cu toti cei aflati la Arenele Romane, aceasta ramanand frumoasa pe tot parcursul spectacolului, cu temperaturi placute si cer senin. Imediat dupa terminarea concertului si dupa ce publicul a parasit Arenele Romane, o furtuna de toata frumusetea si-a facut aparitia.



Concertul MEGADETH a avut loc pe 22 Mai 2013 la Arenele Romane din Bucuresti si a fost un eveniment organizat de Project Events! Parteneri: Rock FM, MetalHead.ro, MaximumRock.ro, LetsRock.ro, Rock4U.net, RockEvent.ro, RockStage.ro, Metalfan.ro, Click, Adevarul, Ring, Centrul Vechi, Sapte Seri, Zile si Nopti, Sunete, Stop To Shop, Bucharest NightLife, VIP, Realitatea.net, iConcert.ro, BestMusic.ro, ADPM.ro, 220.ro, PeTeava.ro, InfoMusic.ro, Ziare.com, BucharestHerald.ro, OrasulM.eu, Urbo.ro, eComunicate.ro, Port.ro, Cocor MediaChannel, Brigada de Voluntari, Carpat Guard, Spard Team.

http://www.ProjectEvents.ro
http://www.facebook.com/ProjectEvents.ro

Foto: ALIN Craciun

Sursa : Project Events




Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top