Noutăți și comunicate

Incepe turneul European al trupei Dynfari (post black metal/Islanda) - cinci concerte in Romania, showul de la Bucuresti complet epuizat!

15 iulie 2014
Incepe turneul European al trupei Dynfari (post black metal/Islanda) - cinci concerte in Romania, showul de la Bucuresti complet epuizat!
Bestial Records, in colaborare cu Rock Tour Agency, Bloodlust Booking si Romanian Rock Radio, prezinta: pentru prima oara in Romania, DYNFARI - una din cele mai tinere, mai originale si mai ambitioase formatii de metal extrem din nordul Europei!

Socotita de presa de specialitate un amestec spumos de Woods of Desolation, Alcest, Drudkh si Burzum, trupa islandeza este in prezent una din cele mai proaspete achizitii ale prestigioasei case de discuri italiene Aural Music.

Cele cinci concerte Dynfari din tara noastra vor avea loc in urmatoarea ordine:

19 iulie 2014, Club La Tevi - Cluj-Napoca
20 iulie 2014, Club La Pirati - Bucuresti (in deschidere: Apa Simbetii)21 iulie 2014, Club Red Alert - Ploiesti (in deschidere: Void Forger)22 iulie 2014, Club Subsol - Brasov (in deschidere: BlackGlass)
23 iulie 2014, Club Bohemian Flow - Sibiu (in deschidere: Tenebros)
2-Incepe_turneul_European_al_tru_H3K3GxKzY.jpg

Daca pentru concertul din Bucuresti nu mai sunt locuri disponibile, in celelalte 4 orase biletele se vor putea cumpara la intrare, in seara concertelor.

Cu ocazia acestui turneu Dynfari relanseaza albumul "Sem skugginn" si va pune in vanzare o serie noua de tricouri!

DYNFARI (doom infected post black metal/Islanda)
http://www.facebook.com/Dynfari  
http://dynfari.bandcamp.com/  
http://www.soundcloud.com/Dynfari 



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top