Noutăți și comunicate

Incepe Global Battle Of The Bands Romania 2008

7 octombrie 2008
Incepe Global Battle Of The Bands Romania 2008
Romania va participa si anul acesta la cel mai mare concurs de muzica live din lume The Global Battle Of The Bands. Artistii romani vor beneficia si de suportul canalului de televiziune MTV si postului de radio ProFM. Finala Nationala va avea loc pe 20.octombrie.2008 la Hard Rock Cafe in Bucuresti.


Incepe Global Battle Of The Bands Romania 2008



Peste 30 de formatii romanesti inscrise anul acesta vor lua startul in aceasta competitie cu reguli stricte. Ei trebuie sa cante 100% live si sa prezinte creatii originale. Formatiile vin din toate colturile tarii dar cele mai multe sunt din Bucuresti. Pentru ca acest concurs nu are termen limita de inscriere pot aparea nume noi pana in seara finalelor.

Concursul se va deschide pe 9.oct.2008 cu Finala de la Irish music Pub in Cluj.

Vor mai avea loc finale la Campulung Muscel- Casa de Cultura a Sindicatelor pe 14.oct. si la Bucuresti- Suburbia Club pe 16.oct. 12 formatii selectate dintre participantii la aceste finale vor participa pe 20.oct. la finala nationala GBOB Romania 2008 de la Hard Rock Cafe Bucuresti.


Castigatorii acestei finale nationale vor castiga trofeul de bronz a zThe Best Romanian Band GBOB 2008a si participarea la finala mondiala GBOB 2008 care va avea loc in zilele de 14 si 15 dec. la a zScalaa in Londra, Marea Britanie. Acolo se vor intrece cu castigatorii nationali din celelalte peste 30 de tari participante pentru a obtine marele premiu constand in 100.000 dolari cash, un turneu mondial de promovare si trofeul de aur al concursului.


Sponsorii GBOB Romania 2008 vor acorda premii pentru participantii la GBOB Romania 2008.

Astfel, firma GROSMANN ofera premiul celui mai bun basist constand intr-o chitara bass custom realizata dupa specificatia castigatorului si trei premii constand in efecte si accesorii de chitara.

Cunoscutul distribuitor de instrumente muzicale M&C Music va oferi un premiu constand intr-un amplificator VOX si doua premii constand in accesorii de chitara.

Puteti vedea viziona si asculta formatiile romanesti care au trimis formularele oficiale de inscriere pana la ora actuala pe web-site-ul www.reverbnation.com/label/gbobromania

Filmari de la si despre GBOB puteti viziona pe www.youtube.com/gbobromania

Site-ul oficial al concursului: http://www.gbob.com/


Global Battle of the Bands Romania
http://www.reverbnation.com/manager/gbobromania


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top