Noutăți și comunicate

Incep inscrierile pentru concursul Wacken Metal Battle Romania

10 octombrie 2014
Incep inscrierile pentru concursul Wacken Metal Battle Romania
Pentru al șaptelea an consecutiv, România face parte din elita țărilor participante la concursul Wacken Metal Battle. Ca și în anii precedenți faza națională a concursului se va desfășura în 4 etape: înscrierea, preselecția trupelor, semifinalele regionale și finala națională. Noutatea acestei ediții constă în reorganizarea zonelor în care se vor desfășura semifinalele. Astfel în loc de 4 se vor organiza 3 semifinale: la București Cluj și Iași. Finala națională se va desfășura la Sibiu.

"Succesul pe care l-a obținut formația Dirty Shirt - ocuparea locului 2 în finala din Germania - a dovedit faptul că România are potențial pe scena metal internațională. La acest concurs se înscriu anual câteva mii de trupe din întreaga lume, însă numai 30 ajung în faza finală. Iar România are, și în 2015, șansa de a participa la acest prestigios concurs" a declarat Laurențiu Străuț, promoter Wacken Metal Battle în România.

2-Incep_inscrierile_pentru_concu_MR5azvnLY.jpg

Pentru a se înscrie în concurs, o trupă din România trebuie să completeze un formular de înscriere ce va fi disponibil pe pagina de facebook a concursului (WOA Metal Battle Romania) începând din 15 octombrie 2914. Ultima zi de înscrieri este 15 ianuarie 2015.

Detaliile de desfășurare vor fi anunțate pe site-ul oficial al concursului - http://www.metal-battle.ro - și prin intermediul paginii de facebook, după 15 octombrie 2014.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top