Noutăți și comunicate

Inca doi muzicieni emblematici se alatura la Romexpo lui Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry

21 aprilie 2016
Inca doi muzicieni emblematici se alatura la Romexpo lui Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry
Luni, 6 iunie 2016, încă doi muzicieni emblematici se alătură la Romexpo lui Johnny Depp, Alice Cooper și Joe Perry într-unul dintre cele mai așteptate concerte din România: The Hollywood Vampires live.

Este vorba despre bass-istul Duff McKagan și toboșarul Matt Sorum, cunoscuți pentru apartenența la legendara trupă Guns N'Roses.



McKagan și-a dorit să-și continue și activitatea din Hollywood Vampires, pe lângă turneul pe care îl porni alături de Axl Rose, Slash & co.

După plecarea inițială din Guns N'Roses petrecută în 1997, Duff a facut parte din mai multe formații printre care Velvet Revolver, Jane's Addiction, dar și super-grupul Loaded.

În 2010, McKagan a urcat din nou pe scenă într-un concert Guns N'Roses și a mai avut diverse apariții în calitate de invitat special în show-urile trupei. La începutul acestui an, Duff s-a întors definitiv în formația care l-a consacrat, alături de celebrul chitarist Slash.

Înainte să facă parte din Guns N'Roses, Matt Sorum s-a remarcat ca toboșar în emblematica trupă The Cult. Norvegian de origine, Sorum a mai facut parte și din formațiile Y Kant Tori Read, Slash's Snakepit, Neurotic Outsiders, Velvet Revolver, iar momentan este membru activ în King of Chaos.

Toboșarul a lansat și două albume solo, "Stratosphere" (2014) și "Hollywood Zen" (2004).



Pe 6 iunie, la Romexpo, cei doi artiști vor urca pe scenă alături de Johnny Depp - în rolul său preferat, acela de muzician, Alice Cooper și Joe Perry de la Aerosmith într-un show cu adevărat inedit. The Hollywood Vampires vor aduce un tribut tuturor artiștilor de valoare care nu se mai află printre noi. Astfel, publicul va putea fredona alături de trupă piese aparținând lui David Bowie, Led Zeppelin, Motorhead și nu numai.

România este una dintre cele 5 țări europene și singura din aceasta zona geografică în care vor cânta cei de la The Hollywood Vampires, fiind astfel un eveniment notabil pentru istoria concertistică, dar și pentru promovarea turismului în țara noastră.

Biletele sunt disponibile în număr limitat în rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, dar și online pe http://www. eventim.ro: http://goo.gl/YisEd2


Evenimente recomandate

Top