Noutăți și comunicate

Inca 200 bilete la Golden Ring pentru concertul Linkin Park la Romexpo

5 iunie 2012
Inca 200 bilete la Golden Ring pentru concertul Linkin Park la Romexpo
Ca urmare a cererii din partea fanilor, biletele pentru Golden Ring au fost suplimentate cu inca 200 de locuri. Astazi, Linkin Park canta la Berlin iar maine vor sosi pentru prima data in Romania! Americanii urca pe scena la ora 20.15, iar portile Romexpo se deschid de la 17:30. In deschidere:
PhenomenOn (ora 17:50),
- Coma (ora 18:25),
- Zdob si Zdub(ora 19:00).  Ca urmare a cererilor primite din partea fanilor, biletele la Golden Ring, epuizate, au fost suplimentate astazi cu inca 200 de locuri. "Capacitatea Golden Ring a fost regandita astfel incat cei care au cumparat deja bilete sa nu piarda din vizibilitatea foarte buna de care se bucura - 15 metri distanta maxima fata de scena" spune Sorina Burlacu, Director General, Events.

La Romexpo, lucrarile de amenajare a scenei sunt in plina desfasurare. Sistemul de sonorizare adus special din Republica Ceha a fost instalat. Foarte exigenti in materie de sunet, cei de la Linkin Park au cerut un sistem de ultima generatie, ultra-performant, care nu se gaseste in Romania, si este adus special pentru ei din afara Romaniei. Scena pe care vor urca Mike Shinoda, Chester Bennington, Brad Delson, Dave "Phoenix" Farrell, Joe Hahn si Rob Bourdon masoara peste 400 m2, cu o inaltime de 14 m. Peste 500 de oameni (staff local si strain) participa la amenajarea ei, a tribunelor, a platformei pentru persoanele cu dizabilitati si la configurarea backstage-ului. Showul dispune de o productie impresionanta si efecte de lumini spectaculoase. Accesul in Parcarea A a Romexpo va fi permis incepand cu ora 17.30.

Participantii la concert sunt obligati sa se supuna controlului corporal facut la intrarea in locatie de catre organele de securitate abilitate. In caz de ploaie, recomandam folosirea pelerinelor de ploaie - accesul cu umbrele este strict interzis in incinta Romexpo. Toate bauturile si produsele alimentare se vor achizitiona pe baza de fise. Este interzis accesul cu brichete, bauturi, obiecte contondente, curele si lanturi metalice, aparate foto si camere video.

Ciuc Premium este berea oficiala a concertului Linkin Park in Romania. Parteneri media: Rock FM, Sapte Seri, Adevarul, Click, Romania Libera, Ring, Sunete, Cancan, Ciao, Spy, Metalhead.ro, BestMusic.ro, Iconcert.ro, Infomusic.ro, Hypestreet.ro, Rockarolla.ro, Bestial.ro, NewsOutdoor, Phoenix Media, Indoor Media, Cocor Channel, Face to Face Media, OOPs Media, The Light Cinema, Carturesti. 

Biletele sunt diponibile la preturile de
- 130 lei - Gazon B;
- 200 lei - Gazon A;
- 270 lei - Golden Ring
- 360 lei - Tribune VIP.

Tichetele se pot cumpara online, pe http://www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Sursa : Events
http://www.events.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top