Noutăți și comunicate

Inca 10 persoane au sansa de a participa la meet&greet cu Amon Amarth

11 iulie 2011
Sâmbătă, 19 noiembrie 2011, formația suedeză Amon Amarth va concerta, alături de As I lay Dying și Septicflesh, la Arene Romane din București.

1-Inca10persoaneausansadea_72875.jpgPersoanele care achiziționează bilete până la data de 20 iulie 2011 la concertul Amon Amarth - As I Lay Dying - Septicflesh ce va avea loc în data de 19 noiembrie 2011 pot participa la meet & greet cu formația Amon Amarth.

Dupa ce în prima fază au fost aleși 10 câștigători, care se pregătesc deja să-și întâlnească idolii, a sosit momentul să alegem alte 10 persoane care să întărească rândurile celor care participă la acest meet & greet.

Poți fi una din următoarele 10 persoane care participă la un meet & greet cu formația Amon Amarth dacă:
- cumperi ACUM un bilet la acest concert.
- trimiți codul de bare de pe bilet împreună cu numele tău la adresa: promo@promusicprod.ro (subiect: meet&greet - Amon Amarth)

Amon Amarth va ajunge pentru prima oară în România într-un concert prezentat de Promusic Events și revista Maximum Rock în cadrul turneului european Surtur Rising Tour. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din București (într-un cort special amenajat și incălzit printr-o instalație de climatizare de mare putere) în ziua de sâmbătă, 19 noiembrie 2011. Suedezii îi vor avea invitați în cadrul acestui turneu pe americanii de la As I Lay Dying și pe grecii de la Septicflesh.

Mai multe amănunte pe http://www.promusicprod.ro/amonamarth

Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și online pe http://www.eventim.ro) la următoarele prețuri:
78 lei pentru primele 150 bucăți
87 lei pentru următoarele bilete, până la data de 15 octombrie 2011
95 lei pentru următoarele bilete, până la data de 18 noiembrie 2011
110 lei pentru biletele achiziționate în ziua concertului, 19 noiembrie 2011. Acestea se achiziționează DOAR la intrarea în locația evenimentului.

O listă cu toate magazinele din țară unde găsiți bilete pentru acest concert se poate vedea aici.

Sursa: PM / MR Crew


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top