Noutăți și comunicate

In Club Control afli 'Who the f**k are The Kryptonite Sparks?!”

31 mai 2016
In Club Control afli 'Who the f**k are The Kryptonite Sparks?!”
Marti, 31 mai 2016, sunteti invitati la un concert al trupei The Kryptonite Sparks in Club Control.



Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinatie eclectica de indie, alternative si hard rock, cu influente din Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath și Pink Floyd.

Plini de good vibes, sperante mari și idei noi, sunt influentati de curentele englezesti ale anilor 70, la care se adauga groove livrat cu determinare. Cateva picaturi de modernism si simbolism extras din subcultura indie si un gust picant de avangarda completeaza ultimele detalii ce reprezinta The Kryptonite Sparks. In formula de 3 sunt impreuna din 2013, cand si-au lansat primul lor EP, “The Kryptonite Sparks” si cel de-al doilea, “Doi// A Doua Unda de Bruiaj” in 2016.

“Who the f**k are The Kryptonite Sparks?!" Probabil ca asta va intrebati si unii dintre voi. Nu o fi o abordare prea orginala, aceasta regasindu-se in ideile multor trupe si concepte muzicale, insa noi ne-am gandit ca v-ar starni interesul si poate, poate va facem curiosi. Cine nu a auzit inca de noi, sau a auzit, dar inca nu ne poate plasa intr-o categorie clara a unui stil anume, poate veni marti in Control Club sa vada ca genurile nu trebuie incadrate in limite si granite.

Music it’s about passion, emotion and belonging! So come along and join us! Vom avea invitati speciali, colegi, prieteni, pornind de la muzica acapella, funk, disco, pop, pana la punk, shoegaze, alternative rock si metal. Artan (Partizan), Dan Iliescu (Timpuri Noi), Vlase (ZOB), Sorin Bădulescu (E.M.I.L.), Vladimir Ivanov (Pinholes) si Blue Noise sunt doar cativa dintre prietenii dragi care ni se vor alatura pe scena.

(2) In_Club_Control_afli_Who_the__eiwtFifKPx.jpg

Va fi o seara in care vom celebra atat muzica live, cat si inceputul de vara si ziua copiilor din noi. Va pupam cu arome de acadele si ciubuc si va asteptam la concert”, spun baietii de la The Kryptonite Sparks, care spera ca fanii lor sa fie in numar mare, sa danseze sincron, ca golanii, iar dupa sa ramana cu totii la afterparty, la un “ceai”.

Mai multe detalii despre eveniment: http://tinyurl.com/jqstyhb si o surpriza de la The Kryptonite Sparks aici: http://doi.thekryptonitesparks.com/

EP-ul The Kryptonite Sparks - DOI / A DOUA UNDÄ‚ DE BRUIAJ este disponibil pe toate platformele de distributie digitala, precum și pe GetMusic.ro:
http://umusic.lnk.to/TheKryptoniteSparks-Doi

Mai multe despre The Kryptonite Sparks pe:
http://doi.thekryptonitesparks.com/
https://www.facebook.com/kryptonitesparks


Evenimente recomandate

Top