Noutăți și comunicate

Implant pentru Refuz si invitatii lor, Fluturi pe Asfalt, canta la BT Live

12 octombrie 2017
Implant pentru Refuz si invitatii lor, Fluturi pe Asfalt, canta la BT Live
Joi, 12 octombrie 2017, Implant pentru Refuz și Fluturi pe Asfalt sunt protagonistele celui de-al doilea episod din noua serie BT Live in Club Control, care își propune să aducă pe aceeași scenă o trupă consacrată și o trupă tânără, care să preia ștafeta.
Open doors: 20:00
Intrare: 25 lei



Cu ocazia acestui concert, trupa Implant pentru Refuz va lansa videoclipul piesei “A singular call”, materialul video cu numarul 4 de pe albumul `Cartography`.

Biletele la concert vor fi disponibile în avans, online pehttps://eventbook.ro/music/bilete-bt-live-implant-pentru-refuz-fluturi-pe-asfalt-control-club, dar și în seara evenimentului, la intrarea în club.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte!

În urmă cu 1 an, Banca Transilvania și Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

http://www.facebook.com/BancaTransilvania

http://www.bancatransilvania.ro


Implant pentru Refuz a crescut de-a lungul celor peste 21 de ani de existență printr-un sunet mereu proaspăt și versuri atent conectate la realitate. Cu o muzică pe deopotrivă sensibiliă și plină de energie, IPR scrie o poveste complexă în cultura muzicii contemporane din țara noastră, punând suflet în întreaga sa creație și împărțind puternice sentimente cu fanii săi.

Istoria trupei Implant Pentru Refuz a început în anul 1995, în Timișoara. Trupa a scos 8 albume, fiecare dintre ele reprezentând o treaptă evolutivă, ce encripta fiecare reușită și fiecare eșec într-un nou sound, o noua direcție, un nou postament pentru viitoarele creații.

În martie 2015, Implant Pentru Refuz au lansat cel de-al 7-lea album din cariera - "Cartography", lansarea fiind urmată de un turneu național de promovare a albumului în douăsprezece orașe din țară. Toamna aceluiași an a adus la lumină încă un LP, ce poartă numele ACUSTIC (LIVE@UNIRII5), un material născut din înregistrarea performance-ului acustic din grădina de la Unirii5.

Componența actuală a formației Implant Pentru Refuz îi reunește pe Octavian Horvath – voce, Valentin Popescu – chitara, Razvan Nicov – chitara, Czifrak Stefan - chitara-bas, Alexandru Hera – tobe.

Implant Pentru Refuz au cântat în deschiderea unor proiecte internaționale de mare renume precum: Korn, Megadeth, Soulfly, 25 ta Life, Clowfinger, Deftones, Sick of it all, Cradle Of Filth, The Exploited, Dog Eat Dog, Kultur Shock.

Ca și ultimele clipurile pieselor “Nori de gând”, “Seven shades” și “Diluviu”, videoclipul piesei “A singular call”, care va fi lansat în club Control pe 12 octombrie, este realizat de Electronic Resistance. Clipul îl are ca protagonist pe Flavius Cernescu, pe care trupa îl descrie ca pe ”un supraom, care s-a cățărat pe cele mai înalte construcții din Europa Centrală și de Est și odată ajuns în vârf s-a plimbat cu monociclul pe marginile lor și a executat și alte acrobații, ca și când gravitația n-ar exista deloc pentru el, ca și când s-ar fi aflat pe o bordură din fața blocului.”

http://www.facebook.com/ImplantPentruRefuz
http://www.implantpentrurefuz.com


Fluturi Pe Asfalt s-au format în anul 2009 în Cluj Napoca, iar după o perioadă de acomodare și cimentare a stilului, au debutat pe scenă undeva la începutul anului 2010.

Odată cu lansarea albumului de debut RECONSTITUIRE (2012), formația s-a menținut ca un secret bine păstrat în rândul comunității underground din România.

La aproximativ trei ani după albumului „Reconstituire”, Fluturi pe Asfalt a scos la lumina un material discografic intitulat „Munți sub Mări”, Înregistrat în Studioul de Bază din Iași alături de Vladimir Ivanov (BlueCat Studio/ Pinholes). Albumul „Munți sub Mări” conține 8 piese ce aduc diversitate în stilul grupului, pastrand insa elementele specifice spectrului post-rock/post-metal.

De-a lungul timpului, trupa clujeana a urcat pe scena alaturi de formații consecrate în underground-ul autohton, dar și nume de pe scena internațională de post-rock și post-metal precum Gifts From Enola, Mental Architects sau Tides From Nebula.

http://www.facebook.com/fluturipeasfalt
http://www.youtube.com/user/fluturipeasfalt


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top