Noutăți și comunicate

Icon Of Sin - primul concert dupa o pauza de 15 ani!

19 februarie 2015
Icon Of Sin - primul concert dupa o pauza de 15 ani!
Joi 19 februarie 2015, Brasov, Club Subsol !

In concert:

AXEGRESSOR (thrash metal/Finlanda)

http://www.axegressor.net/
https://www.facebook.com/axegressor
http://www.reverbnation.com/axegressor

Sange proaspat de thrash metal finlandez! Provenind dintr-o tara atipica pentru acest gen, trupa Axegressor ajunge in premiera in Romania, in turneul de promovare a noului album, "Last". Lansat recent sub egida prestigioasei case de discuri franceze Listenable Records, CDul este o portie sanatoasa de thrash metal autentic, incisiv, in cea mai pura forma!

ICON OF SIN (death metal/Bucuresti)

http://www.facebook.com/inconofsinro

Prima surpriza a anului 2015 este revenirea formatiei Icon Of Sin. Foarte activa in undergroundul doom-death metal al anilor '90, formatia a cucerit multe premii la festivalurile de profil din acele vremuri. In 1999 lanseaza primul (si momentan singurul) material, "Not My God", sub emblema Bestial Records. Cu toate acestea, Icon of Sin se destrama in 2000. In toamna anului 2014, doi dintre fostii membrii (Adrian Dumitrescu - chitara si Alex Igor - voce) refac trupa alaturi de Alex "Gomez" Dascaloiu (tobe) si Sebastian Stanciu (bas), stilul nou abordat fiind death metal. Concertul din 19 februarie este prima aparitie live a trupei, dupa o pauza de 15 ani!



CLUB SUBSOL (Str. Sf. Ioan Nr. 11, Brasov).

Joi 19 februarie 2015, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Paginile oficiale ale evenimentului:
https://www.facebook.com/events/1616916781870960
https://www.letsrock.ro/mum

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului si pentru plata trupelor participante.


Evenimente recomandate

Top