Noutăți și comunicate

INVICTUS lanseaza „ENLIGHT” - primul videoclip oficial

27 aprilie 2016
INVICTUS lanseaza „ENLIGHT” - primul videoclip oficial
Miercuri, 27 aprilie 2016, trupa INVICTUS va lansa primul videoclip oficial, la piesa „Enlight”. Aceasta este prima piesă de pe cel de-al doilea album din cariera trupei, aflat în lucru intens de studio, pentru a putea fi lansat în cursul anului viitor.



Regia videoclipului este semnată de Ionuț Trandafir (Trandafilm), iar pentru masterizarea piesei „Enlight”, INVICTUS au ales să lucreze cu Mika Jussila, de la Finnvox Studios, cunoscut pentru colaborările sale cu formații de renume internațional, precum Nightwish, Stratovarius sau Children Of Bodom.

„Enlight” are la bază un mesaj social puternic, bazat pe nevoia de revoltă și de schimbare – a minciunilor în adevăr, a întunericului în răsărit, a urii în lumină. Invictus a inceput lucrul la piesa in luna Noiembrie,

Am pus accentul foarte mult pe productia in studio a piesei, pentru a ajunge la un sound cat mai profesional. E prima piesa Invictus la care au contribuit toti membrii din formula actuala a trupei si in care ne-am lasat cu totii amprenta, din punct de vedere compozitional. E un pas mare inainte pentru fiecare dintre noi ca artisti si urmatorul pas in istoria Invictus, fiind prima piesa de pe urmatorul album. „Enlight” e o piesa foarte valoroasa pentru noi, dincolo de efortul investit in realizarea ei, deoarece ne identificam in intregime cu mesajul ei, legat de nevoia de schimbare.



Trupa INVICTUS s-a înființat în vara anului 2014, din dorința de a aduce un suflu nou în scena rock/metal autohtonă. Membrilor fondatori, Ștefan Bereș (Chitara) și Costi Dominteanu (Clape) li s-a alăturat solista Sânziana Niculae, cunoscută publicului larg pentru performanța fulminantă din cadrul emisiunii „Vocea României” din 2013. După diverse schimbări de componență, trupa a ajuns la un echilibru atât instrumental, cât și conceptual, formula actuală incluzându-i și pe Carol Dima (Chitara), Sebastian Stanciu (Bas) si Andrei Sorin Ovezea (Tobe). INVICTUS este una dintre putinele trupe autohtone ce si-a propus inca de la inceputul activitatii sa combine heavy si power metal cu elemente simfonice, un amestec de chitare catchy si parti orchestrale, peste care se suprapune vocea, in egala masura puternica si dramatica, a Sânzianei.

Facebook Event – Lansare Videoclip „Enlight”


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top