Noutăți și comunicate

IL PASARO promit un show “fara compromis” pe 11 aprilie in clubul MOJO

8 Aprilie 2013
IL PASARO promit un show “fara compromis” pe 11 aprilie in clubul MOJO

Cu doar cateva zile inaintea concertului de la Bucuresti, programat pentru 11 aprilie 2013 in clubul MOJO, trupa bulgara IL PASARO transmite un mesaj publicului din Romania: "suntem foarte incantati sa cantam in Romania si abia asteptam sa ajungem in tara voastra, unde am auzit ca publicul este unul cu totul special. Pentru seara de 11 aprilie am pregatit un program ce reflecta actuala noastra viziune muzicala: un show heavy fara compromis, care va va zdruncina mintea si va va acapara gandurile."

IL PASARO, nume cunoscut al scenei metal din Bulgaria va concerta in premierala Bucuresti, pe 11 aprilie in Club Mojo. IL PASARO va aduce pe scena din Mojo un sound solid, pigmentat de influnete thrash, hardcore, sludge si progressive.

Trupa a luat fiinta in 2009 si a intrat rapid in circuitul evenimentelor metal din Bulgaria, gratie unei prestatii live pline de vigoare. IL PASARO a cantat la festivaluri importante din tara vecina (Berkstock 2012, The Next Generation Rock 2011, Biker Weeks etc.), iar discografia bandului include 3 materiale, disponibile pe SoundCloud si Reverbnation. Dupa EP-ul Torment Days  (2012) trupa planuieste lansarea unui nou material full length, in acest an.

http://youtu.be/wGLhEbsni3M

Seara va fi intregita de DARK FUSION, care propune o portie de death/thrash old school, asezonat cu elemente foarte actuale, de inspiratie industrial, hardcore, melodic death, si pe alocuri, chiar groovy.

DARK FUSION a luat fiinta la inceputul anului 2010 si a sustinut numeroase concerte, in Romania si Ungaria. In toamna anului 2012 trupa a lansat primului album, "InFusion", ce exprima o fuziune intre death metal si industrial.
  
Concertul din 11 aprilie 2013 va insemna o incursiune in zona sonoritatilor fresh si abordarilor curajoase. Pretul unui bilet este de 15 lei.
IL PASARO promit un show “fara compromis” pe 11 aprilie in clubul MOJO Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.