Noutăți și comunicate

I Am The Rocker - inca 5 trupe si noi detalii

8 aprilie 2015
I Am The Rocker - inca 5 trupe si noi detalii
Festivalul I Am The Rocker va avea loc în weekend-ul 4-5 iulie 2015 la Romexpo si este organizat de Phoenix Entertainment.



Phoenix Entertainment își dorește să îți ofere o experiență de neuitat la cel mai așteptat festival al verii destinat pasionaților de rock și metal, I Am The Rocker.

Astfel, organizatorii vin în întâmpinarea fanilor din afara capitalei și a țării și pun la dispoziție o zonă de camping, special amenajată în jurul unui spațiu verde aflat în incinta Romexpo, unde cei care doresc să stea cu cortul pot campa liniștiți pentru doar 9 lei. Dușurile și toaletele fac parte, bineînțeles, din facilitățile incluse în preț, constituindu-se într-un nou pas către standardele marilor festivaluri europene.

Cât despre muzică, I Am The Rocker va avea mai bine de 20 de trupe distribuite pe 3 scene, așa că, în afara celor deja anunțate, Dream Theater, Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Mayhem, Carcass, Skindred, Kamelot, Arkona, Myrath, Terrana, Celelalte Cuvinte, Kempes, Dirty Shirt, White Walls, Goodbye to Gravity, Breathlast, Days of Confusion, astazi se alatura Odd Crew, Diamonds Are Forever, Kistvaen, Hatemode și Blutrină.
Odd Crew - una dintre cele mai de seamă reprezentante ale muzicii rock de la sud de Dunăre, Odd Crew este o formație independentă cu o vechime de mai bine de 16 ani pe scena din Bulgaria. Trupa lucrează acum la cel de-al patrulea album de studio împreună cu Daniel Bergstrand și Jason Seucof, oameni responsabili pentru calitatea audio a unor trupe ca In Flames, Meshuggah, Dimmu Borgir, respectiv Six Feet Under, All That Remains sau Trivium.

Diamonds Are Forever este una dintre puținele reprezentante ale metalcore-ului din România. Formația clujeană are la activ și un Dvd, "Bridges Are Born", lansat în 2012, iar până acum au împărțit aceeași scena cu trupe ca Unearth, Sepultura, Suicide Silence, Caliban, Veil of Maya.

Kistvaen este prima formație care a abordat genul depressive black metal pe scena românească. Având ca sursă de inspirație în actul lor muzical artiști precum Shining, Silencer, Bethlehem, trupa își continuă activitatea cu succes încă din 2008.

Hatemode reunește cinci muzicieni cu vechime pe scena românească de metal, fiind actuali sau foști membri în trupe cunoscute ca Rising Shadow, Tiarra, Lost, Abigail, Interval, Reborn, Ritual sau Erase. Activitatea formației a luat naștere în 2013.

Blutrina este o trupă aparte, întrucât temele pieselor lor au ca referință desene animate precum Looney Tunes, Family Guy, South Park (Pussy Blast, No more Shitting, Morphing in Vitro sau Defleshing Porky Pig!). Originară din Timișoara, formația este o prezență cu adevărat inedită. Îmbracați în pampers și cu o scenă plină de baloane, au susținut câteva concerte alături de Innergrave și Abnormyndeffect.



Pe lângă muzica și facilitățile oferite, I Am The Rocker are planificate numeroase activități menite să te pună pe tine în centrul atenției. Astfel, participanții pot pleca acasa cu amintiri de neuitat și premii consistente de la "Beer Championship", "Best Dressed Rocker (male and female)", "Most interesting tattoo (male and female)", "Pogo contest", "Air guitar contest", overcrowd bungee jumping, overcrowd zipline și multe alte atracții. Înscrierile și detalii despre concursuri sunt disponibile pe http://www.iamtherocker.com. În plus, apa plata este complet gratuită.



Biletele sunt disponibile exclusiv în regim de abonament la prețul de 220 de lei, iar în zilele evenimentului - 250 de lei. Atat biletele pentru camping, cat si abonamentele pot fi achiziționate din rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe http://www.eventim.ro, accesand acest link.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top