Noutăți și comunicate

Hot Club de Bucharest la MooNDay - Jazz, Blues and More in club Puzzle

25 noiembrie 2013
Hot Club de Bucharest la MooNDay - Jazz, Blues and More in club Puzzle
Luni, 25 noiembrie 2013, sunteți invitați la MooNDay - Jazz, Blues and More în Club Puzzle începând cu ora 21:00 la Hot Club de Bucharest, un proiect de jazz care aminteste de anii "salbatici" ai Parisului!.

Prețul unui bilet este de 25 lei.
Rezervari si info la telefon: 077 21 600 31 sau http://liveinpuzzle.ro/rezervari
Adresa Puzzle Cafe Bistro & Live Events : Piata Victoriei - Calea Victoriei 155, bloc D1, tronson 6, parter, Bucuresti, http://liveinpuzzle.ro, http://facebook.com/liveinpuzzle



Originar din suburbiile Parisului ale anilor '30, jazz manouche a fost creat de legendarul chitarist Django Reinhardt. De peste 70 ani de la aparitia sa, stilul unic al lui Django "hot gypsy swing" este inca prezent si chiar infloritor pe scenele de jazz pariziene.

Pasional, senzual, cu arhitecturi acustice speciale, stilul "manouche" este cel mai bine reprezentat in Romania de proiectul Hot Club de Bucharest, format din Malin Cristache, Andrei Gingirof si Ionut Virlan. Cei 3 muzicieni rafineaza  acest stil clasic al anilor '30 intr-un mix echilibrat de traditional si modern iar concertele lor sunt destinate unui public larg, cu bune gusturi muzicale, care doreste sa petreaca o seara de luni speciala.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top