Noutăți și comunicate

Horia Brenciu si Hb Orchestra concerteaza in Hard Rock Cafe

30 martie 2015
Horia Brenciu si Hb Orchestra concerteaza in Hard Rock Cafe
Å¢i-e dor de un spectacol senzațional, cu un one man show desăvârșit? Pe 30 martie 2015, Horia Brenciu revine alături de HB Orchestra, la Hard Rock Cafe, pentru un show la fel de fresh ca o adiere de primăvară! Artistul fenomen te întâmpină cu piese din repertoriul propriu, precum "Hello" sau "Fac ce-mi spune inima", dar si cu multe hituri internaționale, ce îți vor aprinde pofta de dans!

HORIA BRENCIU este un entertainer înnăscut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV.

Este singurul artist ce reușit să umple până la refuz, Sala Palatului, în patru zile consecutive, pentru showul "Fac ce-mi spune inima", ce a marcat și lansarea albumului "40" (2013). Iar anul 2014 a însemnat un nou și remarcabil record pentru HORIA BRENCIU și HB Orchestra: punerea în scenă a primei producții muzicale românești pe scena din impresionantul Pavilion Central de la Romexpo și două reprezentații derulate cu casa închisă.

Așadar, nu rata șansa de a vede live poate cel mai incitat show al momentului! HORIA BRENCIU și HB Orchestra îți dă întâlnire pe 30 martie de la ora 20:30, la Hard Rock Cafe, pentru un show la fel de spectaculos ca și numele de pe afiș.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top