Noutăți și comunicate

Horia Brenciu & HB Orchestra in concert la Hard Rock Cafe

27 ianuarie 2016
Horia Brenciu & HB Orchestra in concert la Hard Rock Cafe
Miercuri, 27 ianuarie 2016, Magic FM vă invită începând cu ora 21:00 la un concert Horia Brenciu & HB Orchestra în Hard Rock Cafe.



Dacă crezi că un showman și un playlist de top sunt elementele cheie pentru un spectacol de neuitat, vino pe 27 ianuarie 2016, de la ora 21:00, la Hard Rock Cafe. Protagonistul serii va fi Horia Brenciu, care, alături de HB ORCHESTRA, îți va oferi un mix irezistibil de hituri internaționale și piese proprii. Ca să dansăm în voie, la acest concert nu vor fi mese în fața scenei.

Horia Brenciu este un entertainer înnăscut, care de-a lungul timpului a cucerit publicul din postura de solist vocal, actor sau gazdă a unor emisiuni TV. Împreună cu HB orchestra, cea mai complexă orchestră din showbizul românesc, carismaticul artist va pune în scenă un spectacol inedit, interpretând de la balade sentimentale până la cele mai ritmate refrene lansate de legendele rock’n’roll-ului. Dar va face în egală măsură senzație cu melodiile proprii, printre care se numără foarte îndrăgitele hituri „Fac ce-mi spune inima” și „Hello”.

Biletele pentru showul din 27 ianuarie 2016 se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/rețea - Magazinul Muzică, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țară) și la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele prețuri:
- 50 de lei, fără loc, în fața scenei;
- 100 de lei, cu loc în sală, zona de fumători sau nefumători.

Un eveniment recomandat de Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top