Noutăți și comunicate

HolyHell anunta titlul si lansarea celui de al doilea album

16 mai 2012
HolyHell anunta titlul si lansarea celui de al doilea album
Darkness Visible, cel de al doilea album al trupei americane HolyHell va avea premiera mondiala pe 16 iunie 2012, exclusiv pe iTunes si in magazinul online al trupei,  The Kingdom of Steel.

Darkness Visible este pasul ce urmeaza albumului de debut, "HolyHell". Albumul se va incadra stilistic in zona power-gothicului epic si va fi un mix fascinant de piese, care pun in valoare line-up-ul puternic al trupei si invita ascultatorul la introspecție. Albumul este heavy si sonor, animat de un joc melodic intre lumina si intuneric. Este pur si puternic!

Albumul va fi mixat si masterizat la legendarele studiouri Wisseloord, de catre inginerul de mixaj Ronald Prent si de catre Darcy Proper - inginer masterizare, dubla laureata a premiului Grammy.

HOLYHELL ofera la pre-sale un pachet special, ce cuprinde CD-ul, care va ajunge in magazine pe 27 iulie si albumul in format digital, care se va putea descarca pe 16 iunie. Darkness Visible - Pre-Sale Bundle poate fi comandat imediat deaici. Oferta este valabila pana pe 27 iulie. 

Primele 100 de persoane care comanda acest pachet vor primi CD-ul semnat de membrii trupei. 
 
Livrarea albumului se va face dupa 27 iulie. 

"Fanii nostri au fost minunați, in toti acesti ani. Pachetul acesta este modul in care noi le multumim pentru sprijinul neincetat, " a spus Maria Breon, solista trupei si autoarea versurilor HolyHell.   

"Am dus totul pana la limita, ne-am pus sufletul si inima in acest material si credem ca fanii nostri vor simti si auzi acest lucru in fiecare melodie, " completeaza Francisco Palomo (clape, compozitorul trupei)

Trupa HolyHell, este originara din New York si activeaza din anul 2005. Muzica sa este caracterizata de sonoritati rock, metal si goth. HolyHell, ajunge pe scena Ost Fest in formula Maria Breon (voce), Joe Stump (chitara), Jay Rigney (bas), Francisco Palomo (clape) si John Macaluso (tobe), activeaza din anul 2005 si are in palmares albumul omonim lansat in 2010.

HolyHell revine la Bucuresti pe 16 iunie 2012, la OST Fest si face parte si din line-up-ul altor festivaluri europene:

- Joi, 21 iunie 2012, Gods of Metal - Milano, Italia
- Vineri, 6 iulie 2012, Getaway Rock Festival - Gavle, Suedia
- Luni, 9 iulie, 2012 - Dortmunder Music Week Festival - Dortmund, Germania
 

Pre sale si pentru albumul MANOWAR (CD + download)

Si MANOWAR ofera la pre-sale albumul The Lord Of Steel, intr-un pachet special exclusiv prin The Kingdom of Steel.

"The Lord Of Steel - Warrior Bundle" poate fi comandat imediat si cuprinde CD-ul, care va ajunge in magazine pe 27 iunie si albumul in format digital, care va putea fi descarcat pe 16 iunie 2012.
 

"Feedbackul la anuntarea datei lansarii a fost coplesitor. Fanii sunt la fel de enuziasmati de apropierea albumului ca si noi! Totusi, multi dintre ei intreaba despre CD-ul in forma fizica, " a spus Joey DeMaio. "Ne-am gândit ca acest Warrior Bundle nu este doar o modalitate buna de confirma ca va exista si CD-ul fizic; este mai ales calea perfecta de a le multumi celor mai loiali fani, care stau mereu alaturi de noi!" 


Printre piesele de pe The Lord Of Steel se numara:

Annihilation
El Gringo
Expendable
Hail, Kill And Die!
Righteous Glory
Touch The Sky

Albumul va avea premiera pe scena OST Fest, pe 16 iunie. Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vânzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângaMcDonald's), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe Biletoo.ro.  BLT.ro,   http://www.bilet.ro,  http://www.bilete.ro,  http://www.myticket.ro, http://www.eventim.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top