Noutăți și comunicate

Hituri si mituri - concert VUNK la Hard Rock Cafe

16 decembrie 2015
Hituri si mituri - concert VUNK la Hard Rock Cafe
Miercuri, 16 decembrie 2015, sunteți invitați de la ora 21:00 la un concert al trupei VUNK în Hard Rock Cafe. Vunk prezinta show-ul "Hituri si mituri", un concert prin care trupa le propune fanilor sai sa exploreze acele piese care au construit, in ultimii ani, universul muzicii lor.



Fanii trupei vor putea asculta cele mai mari hituri Vunk ale ultimilor ani, dar si cateva piese noi, printre care si single-ul, “Un Nou Univers” - piesa care a sustinut conceptul celui mai mare eveniment multimedia din Romania, concertul Vunk de la inceputul acestei luni.

"Ne intoarcem in HardRockCafe sa aducem un concert care, intr-un fel, pentru noi, este o aniversare a ultimilor 5 ani de VUNK. “Hituri & Mituri” este colectia noastra de single-uri, pe care le-am lansat din 2010 pana acum, nascute din povesti reale si in jurul carora s-au construit si scris alte povesti, cele ale fanilor nostri. Pe 16 decembrie sarbatorim povestea, emotia, prietenia si bucuria noastra si a publicului nostru. Iar toate acestea nu reprezinta un mit, ci realitatea noastra frumoasa, pe care o traim impreuna, cu fiecare vers, cu fiecare cantec, cu fiecare concert", spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Fiecare dintre piesele show-ului “Hituri si Mituri” este legata de o amintire frumoasa, un moment special in istoria Vunk – un turneu, sosirea unui nou membru in trupa, o interactiune deosebita cu publicul la un concert. Insa istoria Vunk nu este completa fara povestile tuturor acelora care au transformat toate cantecele in hituri – fanii Vunk.



Pana pe 15 decembrie, biletele in presale costa 99 de lei cu loc la masa la fumatori si nefumatori si 55 de lei fara loc, in fata scenei ! Pe 15 decembrie si in ziua concertului, biletele cu loc a masa costa 110 lei si 60 de lei cele fara loc in fata scenei. Biletele pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro

Biletele la concertul Vunk “Hituri si Mituri” de pe 16 decembrie, la Hard Rock Café sunt disponibile pe http://www.iabilet.rosi in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor, Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara).

Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.



O productie BestMusic Live Concerts si Sublime, powered by iCentre, Meli Melo si SERVE, cu sprijinul Magic FM.


Evenimente recomandate

Top