Noutăți și comunicate

Hard Rock Cafe Bucuresti a castigat premiul TOP OF THE ROCK

10 decembrie 2012
Hard Rock Cafe Bucuresti a castigat premiul TOP OF THE ROCK
Luna aceasta, Hard Rock Cafe Bucuresti a fost desemnat castigatorul premiului TOP OF THE ROCK, distinctie acordata de reteaua Hard Rock International pentru cele mai bune rezultate financiare, implicare sociala si performante in vanzari, obtinute de restaurantele Hard Rock Cafe din intreaga lume.

Franciza din Bucuresti a reusit prin cresterea vanzarilor fata de anul precedent, rezultatele obtinute in urma concertelor de caritate si performantele la nivel operativ ale echipei sa castige premiul ravnit de toate cele 139 de restaurante din cele 53 de tari ale retelei internationale Hard Rock. Astfel, Hard Rock Cafe Bucuresti a devenit membra a "Performance Hall of Fame", o lista exclusivista a castigatorilor TOP OF THE ROCK, din care mai fac parte: Hard Rock Cafe Detroit, Hard Rock Cafe Bali, Hard Rock Cafe Malta si altii.

2-Hard_Rock_Cafe_Bucuresti_a_cas_eqa0uIX15.jpgPremiul pe care reprezentantii Hard Rock International din Orlando, Florida l-au trimis echipei de la Bucuresti consta intr-o chitara Fender unicat, pictata manual, care va fi expusa in incinta restaurantului din Herastrau, incepand de saptamana aceasta.

"Suntem fericiti ca eforturile si pasiunea noastra sunt rasplatite printr-un premiu atat de valoros, ravnit de fiecare dintre restaurantele Hard Rock din intreaga lume. Am dovedit, inca o data, ca echipa noastra de la Bucuresti este capabila sa faca fata celor mai exigente standarde,
motiv pentru care ii felicit si le multumesc tuturor celor care fac parte din familia Hard Rock Cafe, fie ca sunt angajati, clienti, prieteni sau fani ai brand-ului", a declarat Adrian Hulubescu, General Manager Hard Rock Cafe Bucuresti.

Premiul TOP OF THE ROCK nu este singura distinctie pe care restaurantul a castigat-o anul acesta. In urma cu numai doua saptamani, Hard Rock Cafe Bucuresti a fost desemnat "Cel mai bun restaurant strain casual" din Romania in cadrul Galei Food & Bar 2012.

Sursa : StreetwisePR
http://www.streetwisepr.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top