Noutăți și comunicate

Halloween Party cu Trooper la Hard Rock Cafe

31 octombrie 2013
Halloween Party cu Trooper la Hard Rock Cafe
Joi, 31 octombrie 2013, sunteti asteptati incepand cu ora 21:00 in Hard Rock Cafe din Bucuresti la Halloween Party cu Trooper.

In cea mai infricosatoare noapte a anului, nu e bine sa stai singur in casa! Asa ca ia-ti prietenii, costumeaza-te cat mai original si vino pe 31 octombrie la Hard Rock Cafe, pentru o super petrecere de Halloween! Trooper revine pe scena pentru un concert care iti va da fiori, cu cele mai populare hituri rock, alaturi de cele mai iubite piese din repertoriul propriu. Iar asta nu e tot! Daca vii costumat ca pentru o adevarata petrecere de Halloween, poti castiga nu doar o noapte de distractie, ci si multe premii.



Biletele pot fi gasite la Hard Rock Cafe si online pe http://www.iabilet.ro si pehttp://www.bestmusic.ro/bilete, la pretul de 30 de lei (cu loc la masa) si 50 de lei (cu loc la masa in fata scenei).

Pe http://www.iabilet.ro poti comanda atat bilete in format electronic (print @ home - platesti cu cardul online sau cu Paypal), cat si bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa scrieti la contact@iabilet.ro sau sa sunati la 0741.272.967 (intre 09:00 si 18:00, de luni pana vineri).


Hard Rock Cafe București
http://www.hardrock.com/bucharest



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top