Noutăți și comunicate

Haggard - au mai ramas doar 300 de bilete pentru concertul de la Bucuresti

24 martie 2011
Haggard - au mai ramas doar 300 de bilete pentru concertul de la Bucuresti
Haggard - au mai ramas doar 300 de bilete pentru concertul de la Bucuresti
Germanii de la HAGGARD - cea mai titrată formație de symphonic metal din Europa - pornesc într-un nou turneu european intitulat "The Dark Symphony". În cadrul acestui turneu Haggard revine în România pentru amatorii sonorităților rock symphonic și nu numai și va susține un concert special la București, în data de 8 mai 2011, la The Silver Church din București.

2-Haggard-aumairamasdoar300debiletepentruconcertuldelaBucuresti_17855.jpg

Evenimentul este prezentat în România de către Promusic Prod. & Events și revista Maximum Rock.

Jumătate din biletele puse în vânzare pentru concertul de la București au fost deja cumpărate de fanii formației, astfel că și acest concert se îndreaptă încet, dar sigur, spre un eveniment sold out.

http://www.promusicprod.ro/haggard


Reamintim că ultimul concert Haggard la București s-a desfășurat în aceeasi locație, The Silver Church, în data de 18 aprilie 2010, cu casa închisă, fiind al doilea concert sold out al germanilor după cel din 18 noiembrie 2008 de la Cluj-Napoca. 

Bilete:
Numărul biletelor este limitat la 600 de bucăți, iar acestea se pot achiziționa, începând cu data de 17 februarie, din rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și online pe http://www.eventim.ro) la următoarele prețuri:
68 lei pentru primele 200 bucăți (Primele 100 de bilete participă la o extragere pentru 25 pass-uri VIP - meet and greet + afiș color etc.)
75 lei pentru următoarele bilete, până la data de 7 mai 2011
95 lei pentru biletele achiziționate în ziua concertului, 8 mai 2011. Acestea se achiziționeaza DOAR la intrarea în locația evenimentului, în limita biletelor disponibile.

O listă cu toate magazinele Germanos din țară unde găsiți bilete pentru acest concert se poate studia AICI.


Evenimente susținute de:

Åžapte Seri, City FM



Parteneri media:

Metalhead.ro, Port.ro, Metalfan.ro, România Liberă, Bring The Noise, Radio 3 Net "Florian Pittiș", Cartea de Nisip, You Mago, Let's Rock,
Rockpolis Media, Radio Nord Est Iași, Blackhawk Security, Spard Team


Evenimente recomandate

Top