Noutăți și comunicate

HIDDEN IN THE BASEMENT, As I Fall (Metal Under Moonlight LXXI, 21.03.2018)

21 Martie 2018
HIDDEN IN THE BASEMENT, As I Fall (Metal Under Moonlight LXXI, 21.03.2018)
Una din cele mai talentate formatii din noul val de southern stoner rock revine la Bucuresti! Pornind la drum in 2007, grecii de la Hidden in the Basement au avut parte de-a lungul anilor de cele mai entuziaste recenzii pentru cele doua albume lansate pana acum. Datorita concertelor impecabile, Hidden in the Basement au fost alesi sa deschida pentru formatii grele, precum Karma to Burn, Orange Goblin, Burst, Clutch, Septic Flesh, Rotting Christ sau Sepultura.

Pe 21 martie Hidden in the Basement revin in Bucuresti, de aceasta data in Yellow Club. Concertul face parte din noul lor turneu european.

https://web.facebook.com/Hiddeninthebasement/
https://www.reverbnation.com/hiddeninthebasement
-------------------------

As I Fall e o trupa de metalcore care activeaza pe scena metalului underground din Romania de mai bine de un an. Proiectul a luat nastere rapid, prima piesa intitulandu-se "Sleep Tight", care s-a nascut din cateva particularitati de alternative si din obsesia pentru riff-urile si breakdown-urile hardcore. Primul concert As I Fall a avut loc in "Geobar", intitulat "A Metalcore Night", unde am reusit sa adunam un public intr-un numar la care nu ne asteptam. In timp trupa a progresat si a sustinut mai multe concerte in locatii diferite cu un public considerabil. As I Fall promite sa aduca in Romania sound-ul clasicului metalcore combinat cu riff-uri grele, voci agresive, plus, o nota fresh la refrene.

https://web.facebook.com/pmAsIFall/
-------------------------

YELLOW CLUB (Str. Lucretiu Patrascanu nr. 1, Sector 3, Bucuresti).

Miercuri 21 martie 2018, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).

Mijloace de transport: metrou (statia Costin Georgian); RATB: 70, 79, 102, 253 (statia Lucretiu Patrascanu), 92, 101, 330, 335 (statia Parc Titan).

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi si mancare aduse din afara clubului. Stand de CDuri si tricouri la acest concert.

Precizare: acest concert este non-profit, toate incasarile rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului. Pretul biletului va fi anuntat in scurt timp.

Pagina evenimentului pe Facebook:
https://web.facebook.com/events/172340940187942/

Eveniment Metal Under Moonlight (editia a 71-a).
HIDDEN IN THE BASEMENT, As I Fall (Metal Under Moonlight LXXI, 21.03.2018) Concert, festival, eveniment Yellow Club, București, România


Calendar evenimente

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.