Noutăți și comunicate

(HED) P.E. concerteaza in premiera la Bucuresti

6 Aprilie 2012
(HED) P.E. concerteaza in premiera la Bucuresti

Vineri, 6 aprilie 2012, cei de la (HED) P.E. vor sustine primul concert in Romania. Evenimentul, organizat de Phoenix Entertainment, va avea loc la Jukebox Venue.

Pretul unui bilet este de 45 lei.
Biletele s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe eventim.ro . Pretul unui bilet este de 45 de lei.

(HED) P.E. este o formatie din California, infiintata in anul 1994. Trupa canta "G-Punk", o fuziune intre punk- rock si hip- hop. (HED) P.E. a participat la numeroase festivaluri si a urcat pe aceeasi scena cu Korn, System of a Down si Static- X. Concertul face parte din turneul de promovare al ultimului album al trupei, intitulat "Truth Rising".

HED PE
Cu ocazia acestui eveniment, Phoenix Entertainment organizeaza doua zile dedicate skateboarding-ului romanesc. Joi, 5 aprilie 2012, se vor desfasura calificarile Game of S.K.A.T.E. si nu vor lipsi demonstratiile de breakdance. Vineri, 6 aprilie 2012, va avea loc finala Game of S.K.A.T.E. si seara se va incheia cu un concert incendiar oferit de (HED) P.E.. 

(HED) P.E. concerteaza in premiera la Bucuresti Concert, festival, eveniment


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.