Noutăți și comunicate

H8 lanseaza albumul Gri in Fabrica

12 februarie 2016
H8 lanseaza albumul Gri in Fabrica
Vineri, 12 februarie 2016, trupa H8 lansează cel de al treilea album din carieră, intitulat sugestiv „GRI”, dupa 6 ani de la ultimul material. Evenimentul are loc in clubul Fabrica din Bucuresti, avandu-i ca invitati pe Sunet Fin, in cadrul programului Dark Side Nights, ajuns acum la partea a treia, un proiect Dark Side Booking Academy.



Pionieri ai hardcoreului în România, H8 a luat ființă în Ploiești în anul 1995, a susținut până în prezent numeroase concerte în țară și în străinătate, având colaborări cu diverși artiști din underground-ul autohton.

https://www.facebook.com/HASOPTROMANIA
https://www.youtube.com/user/h8official



Trupa Sunet Fin a fost înființată în septembrie 2014, componența reunindu-i pe Stelian Teodorescu (voce), Alexei Rus (chitara), Robert Munean (bas) și Vladimir Popici (tobe). In februarie - martie 2016, vor lansa primul material audio. Mai exact: "Muzica nu moare - E.P. Baietii au terminat filmarile celui de-al treilea videoclip, la piesa " Nostalgie", iar lansarea acestuia va avea loc in cadrul evenimentului.

https://www.facebook.com/sunetfin/
http://www.youtube.com/sunetfin



Dark Side Booking Academy reprezinta o noua platforma muzicala “menita sa promoveze scena muzicala romaneasca si sa intareasca, pe cat posibil, relatia dintre public si trupe. Astfel, in cadrul Dark Side Nights vor concerta trupe consacrate, dar si trupe din noul val, apartinand tuturor genurilor muzicale, unicul scop fiind mediatizarea fenomenului muzical si nicidecum mercantilizarea lui”, dupa cum spun autorii Dark Side.



Mai multe detalii despre eveniment la https://www.facebook.com/events/754202798057865/


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top