Noutăți și comunicate

Guns N’ Roses si Lacuna Coil, dornice de reintalnirea cu publicul din Romania

28 mai 2012
Guns N’ Roses si Lacuna Coil, dornice de reintalnirea cu publicul din Romania
Rockerii Dizzy Reed și DJ Ashba de la GUNS N' ROSES, alături de frumoasa Cristina Scabbia, solista LACUNA COIL își amintesc cu plăcere de publicul din România și sunt dornici să-i simtă energia și la Tuborg GreenFest powered by Rock The City. Într-o serie de interviuri acordate recent, vedetele declară că se bucură de revenirea în România și dezvăluie câteva din surprizele pe care le pregătesc pentru festivalul bucureștean. Tuborg GreenFest powered by the Rock City se prezintă și în acest an cu un line-up senzațional, asigurând o reprezentație live de excepție.

Dizzy Reed, GUNS N' ROSES: Suntem mai puternici decât data trecută!

Foarte iubită în întreaga lume, GUNS N' ROSES, headliner incontestabil al Tuborg GreenFest, se bucură de revenirea în România și promite un spectacol de neuitat. Așteptăm cu nerăbdare să ajungem din nou la voi! O să vedeți că suntem mai puternici decât data trecută!", transmite formația, prin vocea lui Dizzy Reed. "Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi de atâția ani! Vă iubim pentru asta!", a mai spus rockerul într-un interviu acordat postului de radio Rock FM.

Responsabil cu tot ce înseamnă instrumente cu claviaturi în formație, Dizzy Reed anunță publicul din România că trupa lucrează intens la un nou material de studio, având mai multe piese deja pregătite pentru "testul mulțimilor". Ca urmare, pe lângă melodiile care au făcut din GUNS N' ROSES o legendă a muzicii rock, publicul prezent la festivalul Tuborg GreenFest powered by Rock The City va putea avea ocazia să asculte câteva piese în premieră. La rândul sau, chitaristul DJ Ashba a confirmat informația pentru Metalhead.ro, adăugând că trupa are "o scenă nouă și câțiva ași noi în mânecă...". "Va trebui să veniți să vedeți, o să fie o noapte lungă de rock'n'roll și distracție", a spus chitaristul.

Dacă DJ Ashba este cel mai nou membru GUNS N' ROSES, fiind cooptat în 2009, despre Dizzy Red trebuie spus că a fost un apropiat al trupei încă din 1985, când trupa lucra la primul album, "Appetite For Destruction" (1987). A fost însă cooptat în formație abia în 1990, cu ocazia înregistrării celui mai de succes material al trupei, dublul album "Use Your Illusion I&II" (1991). De atunci, deși recunoaște că s-a gândit la un moment dat să "dezerteze", Dizzy nu a părăsit trupa "micului tiran" Axl Rose. "Este mai mult pentru mine decât un simplu coleg de trupă. M-a ajutat mereu în viață când am avut momente grele. E ca un frate pentru mine. Este un om bun și cald, chiar dacă este temperamental uneori", spune Dizzy despre Axl Rose.

Lacuna Coil
Cristina Scabbia, LACUNA COIL: Iubesc România! Aveți o țară minunată!

La rândul lor, italienii din trupa LACUNA COIL sunt nerăbdători să se încarce cu energia publicului român. "Prima oară a fost minunat și abia aștept să schimb din nou acea minunată energie cu voi!", le transmite românilor solista formației, Cristina Scabbia. "Vom face un show tare de tot!" a promis artista, care și-a declarat fățiș pasiunea pentru țara noastră. "Iubesc România! Aveți o țară minunată!", a declarat solista trupei postului de radio Rock FM. LACUNA COIL revine în acest an în România pentru a-și promova cel mai recent material de studio, intitulat "Dark Adrenaline". Fanii muzicii metal cu influențe goth se vor bucura să afle că recitalul formației italiene va fi un melanj de piese vechi, îmbogățit cu melodii de pe noul album. "Am amestecat metalul modern cu melodicitatea clasică și cred că am obținut un produs minunat", spune Cristina Scabbia despre noile piese ce vor fi ascultate în premieră în România la Tuborg GreenFest powered by Rock The City.
Printre piesele care ar putea fi interpretate la București se numără și un cover al piesei REM, "Losing My Religion". Albumul LACUNA COIL - "Dark Adrenaline" este produs de Don Gilmore, cunoscut pentru proiectele derulate cu Linkin Park, Duran Duran, Avril Lavigne și mai recent, Bullet For My Valentine.

Cel mai mare festival al verii, Tuborg GreenFest powered by Rock The City, aduce trupe de referință ale rock-ului mondial în recitaluri extraordinare. După ce a făcut înconjurul Europei alături de artiști și trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest promite să aducă în România în parteneriat cu Rock the City o atmosferă incendiară garantată de trupele de calibru, experiența unică și Tuborg, berea cea mai implicată în muzică.

Biletele pentru Tuborg GreenFest powered by Rock The City sunt puse în vânzare prin rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești și pe http://www.eventim.ro.

Vă reamintim de prețurile promoționale - Discounted Early Bird - valabile până în data de 31 mai 2012, inclusiv!

Toate informațiile legate de festival le puteți găsi și pe pagina noastră de Facebook, http://www.facebook.com/TuborgGreenfest2012.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top