Noutăți și comunicate

Grave Desecrator in club Private Hell

31 martie 2012
Grave Desecrator in club Private Hell
Sambata, 31 martie 2012, incepand cu ora 20:00, trupa braziliana Grave Desecrator din Rio de Janeiro va concerta la Bucuresti in clubul Private Hell. In deschidere vor canta cei de la Void Forger din Bacau (crustcore doom metal).

Pretul unui bilet este de 15 lei, evenimentul fiind limitat la doar 100 de bilete, pentru a permite desfasurarea in bune conditii a acestui ritual underground. Biletele se vor gasi doar in seara concertului, la intrarea in club, incepand cu ora 19.00. Informatii si rezervari de bilete la email axa666@yahoo.com. Membrii Romanian Thrash Metal Club beneficiaza de acces gratuit.

La sfarsitul lunii martie 2012, Axa Valaha Productions si Romanian Thrash Metal Club organizeaza la Bucuresti unul dintre cele mai diabolice evenimente underground ale acestui an, alaturi de cel mai zdrobitor, intolerant si necrutator detasament al mortii din subteranele scenei braziliene, GRAVE DESECRATOR din Rio de Janeiro. Cvartetul brazilian, care activeaza de mai bine de un deceniu, avand in palmares doua albume de studio indelung aclamate de presa underground, dar si mai multe release-uri in exclusivistul format pe vinil, sub forma mai multor 7"EPuri sub egida unor labeluri importante din Europa si Statele Unite, ajunge pentru prima data in Europa de Est si poposeste si in Romania pentru doua concerte, la Odorheiul Secuiesc, pe 30 martie 2012, respectiv a doua zi la Bucuresti. Dupa ce in 2010 a concertat la festivalul exclusivist Live Evil din Londra (festival al carui unic curator este nici mai mult nici mai putin decat Fenriz de la Darkthrone), aceasta a doua aparitie a trupei braziliene pe scenele din Europa, sub forma unui turneu care dureaza aproape doua luni, sub egida Roadmaster, vine sa demonstreze definitiv faptul ca America de Sub in general si Brazilia, in particular, reprezinta cea mai prolifica scena in privinta metalului extreme old school & bad-ass traditional! Pentru cei care apreciaza vechile albume Hellhammer, Sepultura, Sarcofago sau release-urile Beherit si Impaled Nazarene, cele doua concerte pe care Grave Desecrator le sustine in Romania nu trebuie ratate sub nicio forma!

Concertul de la Bucuresti se va desfasura sambata, 31 martie 2012, incepand cu ora 20.00 in proaspat aparutul club Private Hell, de pe Calea Grivitei 91, alaturi de cei patru brazilieni satanici evoluand tanara trupa Void Forger din Bacau, convertita sonoritatilor primitive crustcore doom metal.

Concertul Grave Desecrator / Void Forger este o co-productie Axa Valaha Productions si Romanian Thrash Metal Club in Private Hell Club, sonorizarea fiind asigurata de catre Green Sound Team.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top