Noutăți și comunicate

Grand opening MUSIC HALL cu un concert Cargo

11 februarie 2011
Grand opening MUSIC HALL cu un concert Cargo
Vineri, 11 februarie 2011, toata lumea isi da intalnire de la ora 22:00 in Music Hall, noul club bucurestean, care isi deschide portile cu un concert special Cargo.

Music Hall este locul unde muzica de calitate va fi la ea acasa. Clubul va fi deschis 5 zile pe saptamana, de miercuri pana duminica, si va gazdui saptamanal concerte de mare tinuta si muzica live. Music Hall se poate asocia perfect cu orice fel de petrecere cu muzica buna si momente de "stand up comedy" sau cu evenimente culturale, cum ar fi lansari de carte, mini expozitii de arte vizuale, teatru underground etc..

In fiecare seara vor performa live trupe de varf ale momentului, intr-o ambianta prieteneasca, intr-un loc unde muzica si distractia se regasesc in permanenta la cele mai inalte cote. Astfel, miercuri vor fi organizate concerte folk, joi este seara rezervata muzicienilor de jazz si blues din Romania si din strainatate, iar vineri este randul rock-ului sa fie Rege in Music Hall. Distractia continua cu "SATURDAY NIGHT FEVER", iar duminica seara, oricine poate fi "STAR FOR A MINUTE", la un karaoke party cu formatie live. Toate prestatiile "karaoke" vor fi inregistrate profesional, iar interpretii vor primi un DVD drept suvenir.

Trupa Everplay va sustine aftershow cu muzica live. Formatia rezidenta este compusa din muzicieni cu experienta, iar playlist-ul va fi alcatuit din muzica anilor 60 80, cu mare accent pe valoarea pieselor interpretate.

Prin urmare, Music Hall isi propune sa aduca un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului o locatie aerisita, in apropiere de Piata Victoriei (la intersectia Strazii Nicolae Titulescu cu Calea Grivitei). Desi spatiul permite si prezenta a 600 de spectatori, locurile vor fi limitate la 320 pentru a oferi un grad sporit de confort. Cu 180 de locuri la mese, parcare pentru 80 de masini, personal instruit, zambitor si amabil, Music Hall incerca sa vina in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.


Celebra formatie timisoreana Cargo a implinit in toamna anului trecut 25 de ani de cariera muzicala, dar anul 2011 a adus o schimbare in componenta. Colaborarea cu basistul Alin Achim (membru din 1997) a luat sfarsit, acesta fiind inlocuit de Mirel Cumpanas.

Dupa repetitii intense menite sa il integreze pe Mirel Cumpanas in trupa, urmeaza o perioada in care formatia Cargo va avea concerte la fel de valoroase ca cele cu care si-a obisnuit publicul, primul fiind sustinut in clubul Music Hall. Organizatorii pun la dispozitia publicului un numar limitat de bilete, pentru ca doresc sa aduca un plus de confort iubitorilor de muzica buna, evitand aglomeratia sufocanta, prezenta in majoritatea cluburilor bucurestene.



Biletele se pot procura la intrare sau de pe www.biletoo.ro. Pretul unui bilet este de 35 lei. Pentru informatii si rezervari sunati la numarul 0736.941.655.

In luna februarie, in Music Hall vor mai concerta Iris, Mircea Baniciu, Nicu Alifantis, Partizan, Directia 5, Taxi, Zoia Alecu si multi altii.

Te asteptam in Music Hall sa te "molipsesti" cu febra bunei dispozitii!


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top