Noutăți și comunicate

Goran Bregovic va concerta in Romania la Arenele Romane

3 aprilie 2018
Goran Bregovic va concerta in Romania la Arenele Romane

Sambata, 29 septembrie 2018, Goran Bregovic si Wedding And Funeral Orchestra vor concerta la Arenele Romane din Bucuresti, in aer liber, pentru a patra oara consecutiv. La cererea publicului, artistul se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa pentru a reedita un show magic! Showul de pe 2 aprilie 2018 de la Sala Palatului a fost sold out iar Goran a cantat piese de pe cel mai recent album, cu mare succes la public!

Goran se intoarce in Romania alaturi de orchestra sa pentru a reedita un show de senzatie care va purta fanii prin toate albumele si hiturile care l-au facut celebru, intr-o companie selecta ! Cel mai recent album al artistului "Three Letters From Sarajevo" s-a bucurat de un succes enorm! Multe alte nume vor fi anuntate in curand.


Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- earlybird: 199 lei categoria A, 109 lei categoria B, 69 lei categoria C
- presale: 229 Lei categoria A, 129 Lei categoria B, 79 Lei categoria C
- in ziua concertului: 239 Lei categoria A, 149 Lei categoria B, 100 Lei categoria C

Harta Locatie: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc in tribuna sectoarele K si E, categoria B: fara loc in fata scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fara loc (in picioare), in spatele Categoriei B, in Arena.

* Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit si trebuie insotiti de un adult posesor de bilet valid.

Cumparati-va bilete din timp, anul trecut show-ul a fost SOLD OUT!

Locurile pe scaune se ocupa in ordinea sosirii la locatie, acestea neavand numere alocate. O serie de artisti invitati vor fi anuntati in curand. Concertul are loc in aer liber ! Consultati programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile inainte de concert. Concertul are loc in aer liber. Pentru acest concert vor fi puse in vanzare doar 4000 de bilete pentru a avea suficient spatiu de dans. Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult.

Arenele Romane - Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, Bucuresti.

Un eveniment BestMusic Live Concerts.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top