Noutăți și comunicate

Godsmack anuleaza recitalul din cadrul Tuborg GreenFest powered by Rock The City

28 iunie 2012
1-Godsmack_anuleaza_recitalul_di_MBFhfnqj.jpg

Din cauza unor probleme de sanatate ale solistului vocal Sully Erna, trupa Godsmack este nevoita sa anuleze concertele pe care le mai avea de sustinut in Europa. Ca urmare, aparitia formatiei in Tuborg GreenFest powered by Rock The City este de asemenea anulata. Organizatorii evenimentului vor face demersuri pentru reprogramarea concertului la o alta data.

Solistul vocal al trupei Godsmack, Sully Erna, a fost examinat in cursul zilei de marti de medici americani in legatura cu o serie de probleme la corzile vocale. Doctorii i-au recomandat sa nu mai cante in urmatoarele saptamani, pentru a permite corzilor vocale sa se vindece. Diagnosticul medicilor se traduce prin anularea a nu mai putin de 12 concerte programate in Europa, inclusiv in Romania. Godsmack a apucat sa sustina in acest turneu doar doua concerte pe "batranul continent" (in Anglia si Belgia).

"Imi pare rau, Europa" spune cu regret Sully Erna. "Se pare ca nu putem continua aici. Londra, ne-ai oferit un public asa cum n-am avut de multa vreme... Belgia, ai fost de asemenea minunata. Cat despre restul Europei, unde n-am reusit sa ajungem de aceasta data, promit ca vom incerca pana vom reusi!" a mai spus artistul.

Sully Erna a mai precizat ca in proxima perioada, se va odihni si va face exercitii care sa-i readuca forma vocala care l-a consacrat. Organizatorii Tuborg GreenFest powered by Rock The City ii doresc solistului insanatosire grabnica.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top