Noutăți și comunicate

Godsmack Live & Inspired, pe album si pe scena Tuborg GreenFest

14 mai 2012
Godsmack Live & Inspired, pe album si pe scena Tuborg GreenFest
Turneul mondial Godsmack va ajunge în România, cu ocazia Tuborg GreenFest powered by Rock the City. Cu acest prilej, trupa americană Godsmack va prezenta publicului din România piesele și atmosfera noului album, pe care se pregătește să-l lanseze. Este primul album live Godsmack, un album cerut și așteptat de fani. Lansarea va avea loc săptămâna aceasta și conține un disc-bonus de cover-uri.

Godsmack pregătește pe 30 iunie 2012 un show absolut incendiar pentru Tuborg GreenFest powered by Rock the City, fiind primul concert susținut în România.

Cei care vor intra în posesia albumului înainte de show-ul de la București vor regăsi energia specifică Godsmack, care cucerește publicul de fiecare dată. Show-urile memorabile ale trupei au scris pagini întregi în istoria rock-ului modern.

Noul album, "Live & Inspired", cuprinde reprezentații live ale celor mai bune piese de pe cele cinci albume pe care le-au scos până acum rockerii originari din statul american Massachusets. Atmosfera spectacolelor Godsmack este perfect surprinsă, prin piese precum "Awake", "Keep Away", "Straight Out of Line", "Whatever", "I Stand Alone" și, bineînțeles, "Voodoo".

Premiată de mai multe ori cu discuri de platină și nominalizată la Premiile Grammy, trupa Godsmack va lansa primul album live pe data de 15 mai 2012.

Deși trupa numără peste 17 ani de activitate, este pentru prima dată când înregistrează și lansează un album live. Rockerii și-au adus aminte cu nostalgie de vremurile în care cântau diverse cover-uri prin cluburile americane și au adăugat discului live un bonus cu totul deosebit. Acesta constă într-o serie de piese reinterpretate, versiuni cover ale unor hituri îndrăgite de trupă și de fanii muzicii rock în general.

"Live & Inspired este modul nostru de a mulțumi fanilor pentru că au crezut în noi de-a lungul anilor și ne-au ajutat să devenim o trupă live grozavă", dezvăluie Salvatore Paul "Sully" Erna.

"Alături de acest super-concert, înregistrat cu ocazia Detroit Rock City, am înregistrat și patru cover-uri, ca să arătăm că suntem - la rândul nostru - simpli iubitori ai muzicii rock'n'roll", a mai spus Sully.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că trupa și-a încurajat "legiunile" de fani să se implice în lansarea noului disc. Aceștia au trimis poze făcute în timpul concertelor - fie ca e vorba de fotografii cu trupa sau de poze cu fani bucurându-se de muzica Godsmack. Trupa a strâns astfel o adevărată "colecție" de poze cu fani și, în special, cu tatuaje ale acestora reprezentând celebrul logo al trupei.

Pe 30 iunie 2012, Godsmack concertează la București, în cadrul Tuborg GreenFest powered by Rock the City. În zilele de 29, 30 iunie și 1 iulie 2012, la Romexpo, parcarea C, vor mai urca pe scenă Guns N'Roses, Machine Head, Soulfly, Evanescence, Heaven Shall Burn, Saxon, The Cult, Ugly Kid Joe, Black Label Society, Pentagram, Sweet Savage, Lacuna Coil și Within Temptation.

După ce a făcut înconjurul Europei alături de artiști și trupe de renume mondial, Tuborg GreenFest promite să aducă în România în parteneriat cu Rock the City o atmosferă incendiară garantată de trupele de calibru, experiența unică și Tuborg, berea cea mai implicată în muzică.

Conceptul Tuborg GreenFest, implementat în ultimii ani și în România, a dat naștere unora dintre cele mai puternice spectacole internaționale. Până în prezent, Tuborg GreenFest a oferit iubitorilor de muzică concertele unor trupe de prestigiu precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. În anii trecuți, Tuborg GreenFest a organizat în România unele dintre cele mai ample concerte rock, aducând publicului român nume mari precum Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Anathema sau Megadeth.

Biletele sunt puse în vânzare prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești și pe http://www.eventim.ro.
Vă reamintim de prețurile promoționale, valabile până în data de 15 mai 2012, inclusiv! Mai multe informații despre festival puteți găsi pe pagina de Facebook - http://www.facebook.com/TuborgGreenfest2012  și pe pagina web oficială a evenimentului, http://www.rock-thecity.ro.

Live & Inspired tracklist:

CD 1 - LIVE
1. Straight Out of Line
2. Re-Align
3. Awake
4. Moon Baby
5. Changes
6. The Enemy
7. Keep Away
8. Speak
9. Voodoo
10. Batalla de los Tambores
11. Whatever
12. Serenity
13. I Stand Alone

CD 2 - INSPIRED
1. Rocky Mountain Way (cover dupa Joe Walsh)
2. Come Together (Beatles)
3. Time (Pink Floyd)
4. Nothing Else Matters (Metallica)


Evenimente recomandate

Top