Noutăți și comunicate

Girls Power in Hard Rock Cafe - concert AmbraMarie si Silvia Stefanescu

22 ianuarie 2011
Girls Power in Hard Rock Cafe - concert AmbraMarie si Silvia Stefanescu
Sambata, 22 ianuarie 2011, sunteti invitati de la ora 22:30 in Hard Rock Cafe la Girls Power, concert AmbraMarie si Silvia Stefanescu.

Pretul unui bilet este de 35 lei. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro si la Hard Rock Cafe.

Finalista XFactor 2009 si Castigatoare a Premiului Industriei Muzicale 2010 Italia pentru "cel mai spectaculos debut", AmbraMarie va sustine la Hard Rock Cafe in 22 ianuarie, de la ora 22.30, un show cu adevarat incendiar, in care o avea invitata si pe Silvia Stefanescu: GIRLS POWER - 30 rock hits.

Timp de 90 de minute, piese care au facut istoria rock-ului din repertoriul Led Zeppelin, Deep Purple, Pink Floyd, Bruce Springsteen, The Doors, Lenny Kravitz, Robbie Williams, Skunk Anansie, Anouk, Queen, The Beatles, vor cunoaste versiuni pe cat de rafinate, pe atat de puternice, in interpretarea tinerei care si-a petrecut deja jumatate din cei 22 de ani pe scena, sub indrumarea atenta a 2 maestri emeriti: profesorul de dans Marco Ghelfi (de la Scala di Milano) si baritonul Giovanni Guerini (acelasi professor pe care l-au avut Domingo, Carreras, Pavarotti si care mai a colaborat cu Brian Adams, Lenny Kravitz, Natalie Imbruglia).

Dintre performantele tinerei si frumoasei interprete din Peninsula trebuie amintit macar faptul ca la doar 17 ani semneaza un contract (de 5 ani) cu Warner Music care ii editeaza 2 albume ("Via DA te", "Urla") sau ca propria compozitie "I don't mind" a fost aleasa generic pentru seria "Central Station " difuzata de MTV Europe in 2010.
Trupa care o va insoti si la Bucuresti este formata din muzicienii bergamasci: Raffaele D'Abrusco (bass), Mattia Degli Agosti (baterie), Hristo Lepri (chitara) si Miguel Vanelli (chitara).

Eveniment sustinut de Europa FM.

Hard Rock Cafe Bucuresti
www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top