Noutăți și comunicate

Ghost Festival Chapter I - Return to the Nature la Rasnov

14 noiembrie 2011
Ghost Festival Chapter I - Return to the Nature la Rasnov
In perioada 13 - 14 iunie 2011, Cavalleria Events vă invită la poalele cetății Râșnov la Ghost Fest.

Cavalleria Events anunță un nou eveniment intercultural ce-și propune să adune spectatori și formații de valoare într-un cadru natural, îndepărtat de marile orașe, unde toți participanții să se delecteze doar cu muzica de calitate, activități culturale, ecologice, la poalele muntilor.

Este vorba despre Ghost Fest, un eveniment complex ce va avea loc în perioada de 13-14 iulie 2012 în mijlocul naturii, pe terenul de biathlon de la baza cetății Râșnov. Ghost Festival reprezintă un nou concept ce propune ascultătorilor de muzica folk, ambientală, post-rock, metal și nu numai, o experiență inedită, creând punți interculturale și acordând publicului posibilitatea să participe, pe lângă serile de concert, la diverse activități, workshop-uri de meșteșuguri tradiționale, expoziții, proiecții de film etc.

Întreg evenimentul se anunță a fi presărat cu momente speciale, precum concursuri și demonstrații pe teme conexe. O parte din aceste activități urmează a fi prezentate în curând în detalii. 

Prima trupa anunțată de catre organizatori este Trobar de Morte din Spania, o trupa ce îmbina sunetele celtice și folk cu avantgardismul gothicului atmosferic.   



Cu o istorie ce începe în 1999 sub conducerea Lady Morte, trupa a lansat 5 materiale audio (miniCD si 4 albume), ultimul datând din anul curent, intitulat Beyond the Woods - The Acoustic Songs.

Trobar de Morte
Trobar de Morte este un nume cunoscut pentru cei ce frecventează concertele europene de muzica medievală din cadrul unor evenimente precum Wave Gotik Treffen, Fade In Festival sau Entre Muralhas Gothic Festival.
http://www.youtube.com/watch?v=tORiPBioCKI
http://www.youtube.com/watch?v=PVS2vl4jMTs

Sursa : Cavalleria Events



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top