Noutăți și comunicate

#GataLa4 - muzică live, petreceri și yoga la Food Circus în Pipera, București

21 iunie 2018
#GataLa4 - muzică live, petreceri și yoga la Food Circus în Pipera, București

Ce e bine să faci pentru noroc în carieră în cea mai lungă zi din an? În mitologia corporatistă din România, energia solstiţiului de vară este o energie a pasiunii, vitalităţii și creativităţii. Următoarele zodii vor avea noroc în carieră pe termen nelimitat cu condiția ca joi, 21 Iunie 2018, în cea mai lungă zi din an, să fie #GataLa4 cu sarcinile de birou pentru a se concentra pe propria bunăstare spirituală și fizică, ajutați de punk-rock live cu E.M.I.L., petreceri și clase gratuite de yoga în Pipera, kilometrul 0 al corporatiștilor din Capitală. Un demers înaripat de Red Bull.


Sfaturi pentru cei născuți în zodia rockului

(2)GataLa4-muziclive_kfBiDvrs.jpeg

E.M.I.L., singurii români din scena rock underground care visează în continuare vise curate ca la început de drum, cântă pe 21 iunie, de la ora 16:00 în Pipera, la Food Circus. Sorin Bădulescu, lead singer E.M.I.L., Corporate Sales: "Supradoză de vise" sau "Da vrei", unele dintre cele mai bune piese pe care le-am scris, au fost gata în trei minute. Eu așa funcționez, sunt eficient în doze mici. În viața de zi cu zi lucrez într-o instituție financiară non-bancară. Am învățat cum să fiu creativ când am de terminat o prezentare. Dacă nu reușesc în prima jumătate de oră, ideile mi se diluează. Ce va pot spune eu este că multinaționalele, companiile mari unde cultura organizațională înseamnă ceva, au multe, foarte multe chestii cool și benefice mai ales pentru arhetipul românului. Sigur, nu totul e perfect, dar în ziua de azi ai de unde să alegi. Cine mai face glume cu corporatiști în 2018 e fix genul ăla care spune glume vechi sau e fan Iris la 18 ani, pardon, naționala de rock.


Sfaturi pentru cei născuți în zodia dansului

Demersului #GataLa4 i s-a alăturat și Ursus Cooler care te așteaptă, tot pe 21 iunie, tot de la ora 16.00, în zona de chill din Floreasca Park, cu muzică marca Vinyl, Rum, Tapas & Wine, mâncare, mixuri de bere, limonadă și, desigur, Red Bull!




Sfaturi pentru cei născuți în zodia Zenului

(4)GataLa4-muziclive_mEqmbXgOPK.jpg
(3)GataLa4-muziclive_1aYTBVlp7.jpgCei care nu au chef de dans se pot relaxa cu clase gratuite de yoga la World Class (Promenada, Caro, Upground, America House, Militari) sau pot sta la povești cu prietenii pe terasele de la Control, Expirat și Energiea, unde îi așteaptă muzici de vară & băuturi colorate şi delicioase cu Red Bull Editions. 



După ce treci linia de finiș la ora 16:00, intră pe pagina de eveniment de pe Facebook și arată-le tuturor cum îți petreci tu orele libere câștigate folosind efectul #GataLa4. Anul acesta, au răspuns prezent și se vor bucura de cod verde #GataLa4 în București angajați ai companiilor UPC, PwC, Ernst & Young, KPMG, Friesland Campina, Avon Cosmetics, Penny Romania, KLG Europe Logistics, World Class, Cohn & Jansen, Media Investment, Biriș Goran, Toyota Material Handling România, Wolf Theiss, Autonom, ITSDONE, D&CA Insurance Broker, Let’s Do It Romania, Condimental, Sunshine Digital, Radulescu & Mușoi, Travis Tourism, IT Smart Systems, Avatar Security, Subsign, HH Travel & Events, IT Assist, Cabot Transfer Pricing.

Convinge-ţi şefii, adună-ți colegii de birou și fii #GataLa4 pe 21 iunie 2018! Află mai multe pe redbull.ro/gatala4.


Un demers înaripat de Red Bull, susținut de Radio Guerrilla.



Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top