Noutăți și comunicate

Gala premiilor de Jazz, la Hard Rock Cafe

5 martie 2015
Gala premiilor de Jazz, la Hard Rock Cafe
ALEXANDRU ANDRIEÅž, BALAKO, BASORELIEF și multe alte nume de referință ale scenei jazz naționale și international vă dau întâlnire pe 5 aprilie 2015 la Hard Rock Cafe, la Gala Premiilor Jazz. Programul serii va fi întregit de pianistul multipremiat național și internațional Sorin Zlat, revelația vocală Mihaela Alexa, rafinatul Trio Moonlight Shadow, rebelul saxofonist Edi Jak Neumann și virtuozul chitarist de blues Alex Mușat cu al său Band.

Acestora li se vor alătura și tinerii muzicieni, premiați în cele mai recente concursuri de jazz: grupul C.A.L.I din Iași-Marele premiu la Sibiu 2014, Tasi Nora și Alex Constantin premiați la același concurs de la Sibiu și Mirea Band-Premiul I la Brăila 2014. Pe lângă micro-recitalurile de jazz și blues care vor fi sustinute de laureați, fanii de jazz și nu numai, vor avea parte de multe surprize plăcute.

Ajunsă la a XIII-a ediție, Gala reprezintă cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical și își propune, ca de fiecare dată, să evidențieze și să premieze cele mai reușite performanțe din acest domeniu pentru anul precedent.

Evenimentul este organizat de Fundația MUZZA, în colaborare cu Ministerul Culturii și Institutul Cultural Român și se bucură de sprijinul unor instituții, sponsori, parteneri media, muzicieni și simpli prieteni, ce sunt animați  pasiunea pentru -jazz-ul. Evenimentul este realizat de Alexandru Åžipa și va fi prezentat de Anca Romeci.

Gala Premiilor Jazz programată pe 5 aprilie la Hard Rock Cafe începe la ora 18:30. Prețul biletului de intrare este de 30 lei, iar rezervările se fac la numărul: 021-2066261.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top