Noutăți și comunicate

Gala Premiilor de Jazz – Premiile MUZZA la Hard Rock Cafe

31 martie 2018
Gala Premiilor de Jazz – Premiile MUZZA la Hard Rock Cafe
Sâmbătă, 31 martie 2018, Hard Rock Cafe va găzdui Gala Premiilor de Jazz începând cu ora 18:30.

Fundația MUZZA și Institutul Cultural Român, organizează la Hard Rock Cafe, Gala Premiilor de Jazz-Premiile MUZZA pe 2017. Ajunsa la editia a XVI-a, Gala este cel mai important eveniment anual pentru acest gen muzical, o adevarată sărbatoare pentru această breaslă ce își propune, ca de fiecare data, să evidențieze și să premieze cele mai reușite performanțe din acest domeniu în anul precedent.
Gala din acest an îi are ca invitați, printre alții, pe experimentații muzicieni TEODORA ENACHE, PUIU PASCU și MARIUS MIHALACHE, pe senzaționala formație de ethno jazz ALEX CALANCEA BAND (R.Moldova), pe tinerii muzicieni laureați ai unor recente concursuri: Bianca Olteanu, Cristi Copaciu, Lorin Mihalache, Bianca Oneț și Sandu Bantaș, pe versatele soliste Sorina Enea și Aminda (cu Rareș Totu’s Midnight Sun) și pe veteranii blues-mani reuniți anul trecut într-un adevarat SUPERGRUP: HOT LEEKS (Iulian Vrabete, Vali Vătuiu, Paul Negoiță, Adrian Mondescu și George Baicea), care nu mai au nevoie de nici o altă prezentare pentru a stîrni interesul publicului. 

Juriul, alcatuit din muzicieni și jurnalisti de prestigiu, l-au desemnat PENTRU PREMIU DE EXCELENTA pe apreciatul compozitor, aranjor și dirijor clujean Ștefan Vannai, argumentele fiind cei 75 de viața, cei 35 de ani de activitate și succesele cu Big Band-ul GAIO.
Toate formațiile premiate, vor susține micro-recitaluri pentru deliciul publicului iubitor de jazz si blues. 
Gala este organizată cu sprijinul unor instituții, sponsori, parteneri media, muzicieni și simpli prieteni, toți avînd aceeasi pasiune – jazz-ul. 
Evenimentul este realizat și prezentat de muzicologul Alexandru Șipa.

Biletele au urmatoarele prețuri:
- VIP: 70 de lei, cu loc la masă în faţa scenei (doar 80 de locuri);
- Acces General: 50 de lei, cu loc la masă, în sală.

Rezervari de locuri se pot face la tel. 021-2066261.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top