Noutăți și comunicate

Gala Metalhead Awards care se muta la Arenele Romane

28 ianuarie 2017
Gala Metalhead Awards care se muta la Arenele Romane
Sambata, 28 ianuarie 2017, celebra trupa de symphonic metal din Norvegia, Sirenia, va urca pe scena alaturi de Delain, in cadrul celei de-a zecea gale METALHEAD Awards. Datorita numarului mare de bilete vandute pana in prezent, evenimentul se va muta intr-o noua locatie, mult mai potrivita, si anume la Arenele Romane din Bucuresti.



Pentru acest eveniment bilete se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in punctele retelei fizice iaBilet: Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Metrou Unirii 1, Magazinele Uman si IQ BOX, reteaua de magazine Say ñ partener Orange, Perfect Tour, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, dar si in ziua concertului la intrare la urmatoarele preturi:

- Acces General - 60 de lei si Golden Circle (in fata scenei) - 90 de lei
- La intrare biletele vor costa 70 de lei Acces General si 100 de lei Golden Circle

Biletele achizitionate pana in prezent raman valabile si pentru noua locatie, asadar, va asteptam pe 28 ianuarie la Arenele Romane sa premiem impreuna cele mai harnice trupe si cele mai bune realizari muzicale ale anului care tocmai trece in cadrul celei de-a zecea editii METALHEAD Awards!

Va reamintim ca pana pe 6 ianuarie va puteti vota preferintele pe pagina oficiala de facebook a evenimentului: http://www.facebook.com/events/977326702364555/

Sirenia revin la Bucuresti cu un lineup fresh si un album proaspat scos din cuptoarele Napalm Records! Norvegienii vor aduce pe scena de la Arenele Romane atat piese de pe noul lor material de studio, "Dim Days of Dolor", cat si o parte dintre nestematele muzicale care i-au consacrat si care ne sunt atat de cunoscute. Pe 28 ianuarie vom avea ocazia sa o auzim live pe noua lor solista principala, Emmanuelle Zoldan, artista a carei voce inconfundabila a fost imortalizata si in alte proiecte metal precum Turisas (Battle Metal - 2004), Trail of Tears (Existentia - 2007) sau Mortemia (Misere Mortem - 2010).

(2) GalaMetalheadAwardscarese..._5aUJAx31.jpg
Sirenia sunt recunoscuti prin stilul unic cu care reusesc sa-si seduca publicul de fiecare data si, desi poarta pecetea genului symphonic metal, Sirenia nu s-au lasat niciodata ingraditi din punct de vedere muzical. Compozitiile lor sunt, in esenta, tesaturi fine de gothic metal impletite cu orchestratii clasice si elemente ale metalului extrem. Renumiti pentru spectacolele live deosebite pe care le sustin de peste cinsprezece ani, Sirenia au impartit scena cu artisti de calibru greu precum Ozzy Osbourne, Iron Maiden, Aerosmith sau Korn.

Facebook: http://www.facebook.com/sirenia/

http://www.youtube.com/watch?v=sGePool-Heg


Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top