Noutăți și comunicate

GUITAROMANIA Live Guitar Show in Club Sinners

12 mai 2011
GUITAROMANIA Live Guitar Show in Club Sinners
Joi, 12 mai 2011, la ora 21:00 sunteți invitați la GUITAROMANIA în Club Sinner's - a live guitar show.

Prețul unui bilet este de 10 lei.

Trei chitaristi de marca isi dau intalnire pe scena din Sinner's.

George Patranoiu, Alberto Bolocan si Paul Simon, trei meseriasi ai chitarei electrice, vor oferi un show de exceptie, bazat pe virtuozitate, tehnica de interpretare si bineinteles... feeling cat cuprinde.

Fiecare dintre cei trei chitaristi, are in spate o vasta experienta si o activitate muzicala extinsa de-a lungul multor ani, fapt care se transpune in actuala lor maiestrie la chitara electrica.

Sa-i prezentam:

GEORGE PATRANOIU, nume cu greutate, e unul dintre cei mai tari chitaristi din Romania, el activand de-a lungul timpului in formatii ca Schimbul 3, TAXI, ACT, in prezent cantand cu trupa METROCK.

ALBERTO BOLOCAN canta cu formatia TALISMAN de aproximativ 5 ani, iar cunoscatorii si-l amintesc si din trupa Rising Shadow

PAUL SIMON ESPERANDO activeaza inca din anii "˜80 in trupe precum Colegium Rock, Ultimul Capitol, Totusi, iar in prezent este liderul formatiei ESPERANDO

 Evenimentul va fi prezentat de catre cunoscutul om de radio NELU STRATONE..

Asadar, fie ca sunteti chitaristi sau nu, in mod sigur va va ridica in picioare show-ul de inalta tinuta muzicala oferit de cei trei, in aceasta seara de exceptie.

Adresa: Sinner's Club
Str. Hristo Botev nr. 12 - zona Piata Rosetti


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top