Noutăți și comunicate

Furze, Tangorodrim, Whip si Nachash participa la Inferno 2017

10 octombrie 2016
Furze, Tangorodrim, Whip si Nachash participa la Inferno 2017
In cooperare cu The Great Northern Distribution, Inferno prezinta urmatoarele confirmari pentru editia din 2017: FURZE, TANGORODRIM, WHIP si NACHASH. Trupele vor canta pe scena The Great Northern Distribution la club Pokalen pe 12 aprilie.

INFERNO METAL FESTIVAL 2017:

CARCASS – ABBATH – BORKNAGAR - RED HARVEST – HELHEIM – FURZE – INFERNAL WAR – ZHRINE – PILLORIAN – TANGORODRIM – WHIP – NACHASH

THE GREAT NORTHERN DISTRIBUTION
The Great Northern Distribution este o colaborare intre 6 case de discuri din Oslo: Polypus Records, Duplicate Records, Apocalyptic Empire Records, No Posers Please!, Unborn Productions si Fresh Tea. Cele 6 case de au impreuna peste 100 albume lansate. In 2015 ele s-au unit sub egida The Great Northern Distribution in ideea de a colabora pentru a obtine o mai buna distributie a materialelor lor in afara Norvegiei. Impreuna sunt mai puternici, avand scopuri comune, ceea ce rezulta fiind perfect natural.

http://www.tgnd.no
https://www.facebook.com/thegreatnortherndistribution/

FURZE
Acesta obscura si mereu schimbatoare trupa de Norwegian Black Metal apare rar pe scena. Doar cateva concerte in zona Oslo au avut loc pana acum, iar cei ce vor veni la Inferno 2017 vor avea in cele din urma sansa sa ii vada live pe Furze! Dupa o perioada de heavy psychedelic si doom-oriented, pare ca Furze revine la radacinile black metal pe albumul din 2015 "Baphomet Wade", lansat de Fresh Tea. Acesta e mult mai intunecat si mai extrem decat ultimele albume si e o placere sa auzi rirffurile Furze care erau prezente din plin pe "Trident Autocrat" si "Necromanzee Cogent".

https://www.facebook.com/Furzebook/

TANGORODRIM
Istoria Tangorodrim va incepe chiar cu Inferno Metal Festival 2017, de vreme ce practic aproape nimeni n-a mai vazut trupa asta live pana acum. Tangorodrim s-a format in Tel Aviv, Israel, in 2001 si au lansat rapid doua albume: "Unholy Metal Way" si "Those Who Unleashed". Materiale relansate ulterior pe CD de Apocalyptic Empire Records - care va face si o editie de vinil in 2017. In total Tangorodrim a lansat 5 albume, dar trupa a preferat sa stea in umbra, fara sa cante live. Concertul la Inferno 2017 va fi un eveniment special - daca luam in calcul ca va fi al doilea lor concert din istorie, dupa cel din Israel din 2013! Pregatiti-va de o doza de metal murdar, tributar unor trupe precum Hellhammer, Bathory si Darkthrone.

https://www.facebook.com/tangorodrim/

WHIP
Formata in '98, Whip e cunoscuta in underground pentru concertele sale feroce. In 2013 au lansat mult asteptatul EP de de debut "Unholy". Primul album a aparut pe LP in luna decembrie a aceluiasi an, album care a dus la niste recenzii foarte bune. La cererea tuturor, albumul e acum si pe CD si caseta. Dupa multi ani demourile "Godfucking and Wardreams" si "Primitive Slaughter" sunt disponibile digital. Whip pregateste acum un nou EP, dar si al doilea album "Contra Mundum". Stilul Whip este acum rapid, influentat din plin de black metal, thrash metal, grindcore, crust-punk si death metal, in directia Nifelheim, Terrorizer sau Impaled Nazarene.

https://www.facebook.com/whip666/

NACHASH
Nachash a lansat primul EP pe caseta in 2015, sub egida Unborn Productions. Cu un tiraj limitat la doar 300 casete, undergroundul a fost luat prin surprindere, cererea pentru alte formate devenind evidenta ulterior. In prezent casetele au fost relansate, urmand si apara spre sfarsitul anului si o serie de CDuri si viniluri. Parerea generala este ca trupa aduce un suflu nou pe scena norvegiana de black metal. Este o trupa greu influentata de formatii precum Mercyful Fate si Master's Hammer. Cu doar acest EP trupa a fost aleasa sa cante la Live Evil Berlin in Germania si la Metal Magic in Danemarca, in 2016. In prezent se munceste la al doilea album prevazut sa apara in 2017 sub casa americana Shadow Kingdom Records.

https://www.facebook.com/nachashnorway/

INFERNO METAL FESTIVAL 2017
Inferno Metal Festival este cel mai longeviv festival de metal extrem din Norvegia si unul din cele mai importante din lume. Suntem mandri de aceasta postura si vom continua drumul si in 2017, cand vom aniversa a 17-a editie a festivalului.

BILETE
4 zile: 1800 coroane
http://www.ticketmaster.no/event/inferno-festival-2017-4-dagers-pass-billetter/509769

3 zile: 1500 coroane
http://www.ticketmaster.no/event/inferno-festival-2017-3-dagers-pass-billetter/509781

Biletele se vand prin Billettservice (http://www.billettservice.no/). Telefon: +47 81533133

http://www.infernofestival.net
http://www.facebook.com/InfernoMetalFestival


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top