Noutăți și comunicate

Formatia Palace deschide concertul Brainstorm si Primal Fear

28 Martie 2012
Formatia Palace deschide concertul Brainstorm si Primal Fear

Germanii de la PALACE vor deschide concertul formatiilor PRIMAL FEAR si BRAINSTORM de la Bucuresti.

Palace s-a infiintat in 1990 si are la activ 7 albume, ultimul fiind lansat in 30.09.2011, iar sonoritatile lor aduc aminte de trupe precum UDO, Gamma Ray sau Grave Digger.

Piesa "Between Heaven and Hell", extrasa de pe ultimul material discografic
poate fi ascultata aici:


Palace:
Jason Mathias - chitara, HP Piller - voce, chitara, Harry Reiter - tobe,
Jeff Freudenberg - bas

Discografie:
Dreamevilizer (2011)
Divine Intervention (2008)
Black Sun (2006)
Live in Herxheim (2004)
Machine Evolution (2003)
Unsolved Mysteries (1999)
Toy of Rage (1996)

Reamintim ca au mai ramas mai putin de doua saptamani pana cand formatia
Primal Fear revine in Romania pentru un concert ce face parte din turneul
european de promovare al celui mai nou material discografic intitulat
"Unbreakable". Lansarea noului produs muzical a avut loc in Europa pe data
de 20 ianuarie 2011 iar concertul de la Bucuresti, organizat de Promusic
Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan) va avea loc in
data de 8 aprilie in The Silver Church Club.

Coheadliner pentru acest eveniment sunt germanii de la Braimstorm.

Urmareste spotul video al acestui concert:



Pagina oficiala a evenimentului: 
http://www.promusicprod.ro/primalfear

Pagina de FACEBOOK a evenimentului poate fi accesata AICI.

Bilete:
Numarul biletelor este limitat la 500 de bucati, iar acestea se pot
achizitiona prin comanda AICI sau din reteaua Eventim (Magazinele
Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas la
urmatoarele preturi:

65 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o
extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu trupa Primal Fear)
75 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 7 aprilie 2012
85 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 8 aprilie 2012.
Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in
limita biletelor disponibile.

O lista cu toate magazinele Germanos din tara unde gasiti bilete pentru
acest concert se poate studia AICI.

Eveniment recomandat de: RockFM si Zile si Nopti



Formatia Palace deschide concertul Brainstorm si Primal Fear Noutăți, comunicate


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.