Noutăți și comunicate

Formatia Diamonds Are Forever a scos la iveala noul EP - Momentum

4 noiembrie 2013
Formatia Diamonds Are Forever a scos la iveala noul EP - Momentum
Formatia Diamonds Are Forever a scos la iveala poate cel mai bine secret care il tineau. Se cheama "Momæntum" si este noul lor EP. Mai mult au vrut sa nu fie o lansare oarecare, ci una inedita. Drept urmare si-au "furat" fanii de pe strada si au vrut sa le cante doar pentru ei. Avantajul unora de a fi in orasul lor de resedinta....Nu-i nimic, totul a fost filmat si planuit ca la carte, asa ca puteti sa ii urmariti cu ce au facut in filmuletul de prezentare al EP-ului:

http://www.youtube.com/watch?v=ce438KZ_eLg

Momæntum este cel de-al doilea EP al trupei, si acesta contine cinci piese si un bonus track. Cei mai multi, care au avut ocazia sa ii vada pe baieti live, isi vor aduce aminte de piesele precum: The Industry, The Deamon, The Lifemare sau The Genocide sau chiar piesa din ultimul lor clip, The Scar. De asemenea piesa lor poate cea mai cunoscuta "Face Me" si-a facut loc pe acest material fiind un bonus pentru cei care vor cumpara sau downloada materialul.

Materialul va fi disponibil pentru download pe Itunes, Deezer si multe alte site-uri, dar mai mult veti putea accesa magazinul de pe pagina de Facebook si sa il comandati acasa.

Sunetul a trecut prin mana lui Marius Costache, care si-a pus amprenta asupra lui, avand multe de spus atat in mixajul pieselor, dar si ca sound final al materialului. Marius este tot mai cunoscut tocmai pentru calitatile sale si de ce nu, pentru "urechea fina".

Sub aripa protectoare a celor de la Resize Media, baietii beneficiaza de o grafica realizata de Fetyko Gabor, graficianul celor mai sus numiti. Dupa ce coperta de DVD-ului "Bridges Are Born" a fost facuta tot de el, alegerea a fost destul de simpla si EP-ul devine o placere nu doar sa il asculti ci si vizual este o capodopera, grafica acestuia fiind 90% handmade.

Baietii urmeaza sa sustina o prima serie de concerte pentru a sustine acest nou material, de altfel tinut foarte mult timp secret, si va putem spune ca ii puteti vedea in 6 noiembrie 2013 in Brasov si 7 noiembrie 2013 in Bucuresti alaturi de bine cunoscuta formatie Betraying The Martyrs, apoi in 8 noiembrie 2013 in Sighetul Marmatiei si nu in ultimul rand in Cluj-Napoca in data de 9 noiembrie 2013.

Intrati pe paginile lor oficiale pentru mai multe detalii. Acum ca "Momæntum" e oficial lansat si facut public, asteptam ce alte "surprize" mai tin ascunse.....

http://www.diamondsareforeverband.com
http://facebook.com/diamondsareforeverband
http://youtube.com/dafband
http://twitter.com/daf_band


Evenimente recomandate

Top