Noutăți și comunicate

Folk Nights 25 ianuarie 2011 cu Alex Porro in Jukebox club

25 ianuarie 2011
Folk Nights 25 ianuarie 2011 cu Alex Porro in Jukebox club
Marti, 25 ianuarie 2010, incepand cu ora 20:00, Alex Porro, solistul vocal al formatiei BENETONE revine in Jukebox Club, la doar o saptamana dupa ce s-a intors in lumina reflectoarelor si ca artist folk.

Intrarea la eveniment este libera si poti rezerva mese la contact[at]alexporro[dot]ro sau la numarul de telefon 0720034031.
Adresa club Jukebox : Strada Turturelelor, Nr. 11, Bucuresti.

Aplaudat in picioare de catre ascultatori, Alex va oferi amatorilor de muzica buna si spectacole o serie de nopti ce nu vor fi uitate usor. Si asta pentru ca de acum incolo il puteti asculta pe Alex in fiecare marti la Jukebox.

Daca nu ai avut sansa sa fii printre cei care au fost acolo saptamana trecuta, Alex va canta din nou, cu tine si pentru tine, melodiile ce vor ramane intotdeauna aproape de sufletul tau. Asa ca marti, 25 ianuarie, de la 20:00, nu poti rata o noua seara unica si speciala marca Alex Porro.

Te invitam sa il asculti pe Alex la http://www.youtube.com/watch?v=lPX7A8sUb6c.


Un eveniment Glow Events realizat cu sprijinul Jukebox Club, 7 Seri, Zile si Nopti, stiumuzica.ro, afterparty.ro, metalfan, metropotam.ro, lumebuna.ro, bestmusic.ro, foreverfolk.com, musicchat.ro, thecity.ro, pubbing.ro, inoras.ro, studentie.ro, metalhead, diseara.ro, letsrock.ro, iconcert.ro, cefacemdiseara.ro, no3 si muzica360.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top