Noutăți și comunicate

Florin Chilian lanseaza un nou single 'Tu'

6 octombrie 2012
Luni, 3 octombrie 2012, cel mai nou single semnat de Florin Chilian - "Tu", a fost cantat in premiera in prima editie a emisiunii GuerriLIVE Acoustic Session cu Bogdan Serban.

"In piesa este vorba despre egoism - desi, aparent, nu e vorba despre asa ceva - dar mai ales despre o poveste de dragoste", spune Chilian. "Tu" va face parte de pe urmatorul album al lui Florin Chilian, care se va chema, cel mai probabil, "Plansu'-rasu'".

Pentru moment, "Tu" este disponibila in varianta acustica, in exclusivitate, doar la Radio Guerrilla, insa fanii lui Florin Chilian o pot asculta live pe 11 octombrie 2012 la Hard Rock Cafe la concertul cu artistul organizat de Bestmusic.ro si Sprint Media Grup.

Cei care care doresc participe isi pot achizitiona bilete dupa cum urmeaza:

- Online, pe http://www.iabilet.ro si pe http://www.bestmusic.ro: 50 lei - bilet cu loc la masa sau 70 lei - bilet VIP, cu loc la masa in fata scenei;
- La Hard Rock Cafe (incepand de vineri, 28 septembrie): 60 lei bilet cu loc la masa sau 80 lei - bilet VIP;
- Prin intermediul aplicatiei de mobil Cinemagia.

Pentru biletele in format electronic de pe http://www.iabilet.ro sau http://www.bestmusic.ro, se plateste online cu cardul sau via Paypal. Se pot comanda de la unul pana la 20 de bilete. Biletul printat sau e-mailul de confirmare primit pe telefonul mobil se prezinta la intrare, in seara concertului.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top