Noutăți și comunicate

Fleshgod Apocalypse canta alaturi de Ensiferum la Bucuresti

12 aprilie 2016
Fleshgod Apocalypse canta alaturi de Ensiferum la Bucuresti
Marti, 12 aprilie 2016, BestMusic Live Concerts va invita la Arenele Romane (cort incazlit) din Bucuresti la un concert cu trupa Ensiferum in cadrul turneului "Return of the One Man Army". Alaturi de finlandezi pe scena Arenelor vor urca si italienii de la Fleshgod Apocalypse.



Fleshgod Apocalypse s-au format in 2007 in Italia si sunt semnati la Nuclear Blast. Trupa abordeaza un technical death metal si au la activ 3 albume, cel mai recent, Labyrinth, lansat pe in August 2013. Italienii au cantat deja in turnee europene alaturi de Behemoth, Dying Fetus, Suffocation sau Napalm Death, asa ca acum este momentul sa-i vedem la Bucuresti alaturi de Ensiferum.

Alaturi de showul Ensiferum si Fleshgod Apocalypse, tot in luna aprilie, METALHEAD va invita la inca doua showuri de amploare: Amorphis pe 3 aprilie 2016 si DEATH DTA pe 4 aprilie 2016.

Showul Ensiferu face parte dintr-un turneu amplu care incepe la Ragnarok Festival si se incheie la Berlin, trecand prin cele mai mari orase din Europa. Inca doua trupe vor fi anuntate in curand pe afis, dintre care una, de calibru!

Biletele earlybird costa doar 75 de lei si pot fi gasite pe http://www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea



Ensiferum a implinit in 2015 doua decenii de activitate. Finlandezii au 6 albume la activ, ultimul dintre ele, One Man Army, fiind lansat pe 20 Februarie, anul acesta si fiind primit foarte bine atat de public cat si de specialisti.

Ca stil abordeaza Folk Metalul, membrii trupei declarand in repetate randuri ca stilul lor se incadreaza mai bine la Melodic Folk Metal. Formatia este cunoscuta si pentru cover-urile pe care le-a inclus de-a lungul timpului ca piese bonus pe albumele lor. Printre acestea se numara 'Battery' de la Metallica, 'Lady in Black' de la Uriah Heep sau 'Bamboleo' de la Gipsy Kings.

Ensiferum ajung in Romania in cadrul turneului de promovare a ultimului album 'One Man Army', album care trateaza in continuare laitmotivul prezent in creatia muzicala a finlandezilor. Este o oda adusa razboiului, eroismului si tragediei caracteristica acestuia.

Un review al albumului poate fi citit pe metalhead.ro, aici: http://bit.ly/One-Man-Army



Biletele pentru showul ENSIFERUM si Fleshgod Apocalypse pot fi gasite exclusiv pe http://www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet (http://www.iabilet.ro/retea) la urmatoarele preturi:

- Berzekers - in fata scenei (doar 200 de bilete) la pretul de 120 de lei
- Earlybird pana pe 15 februarie 2016 - Acces General - 75 de lei
- Dupa epuizarea ofertei earlybird, urmatoarele 200 de bilete Acces General vor costa 85 de lei si dupa epuizarea acestora, 95 de lei
- In ziua concertului biletele vor costa 100 de lei in limita spatiului disponibil

Reteaua de puncte fizice iabilet: Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops - partener Orange, Magazinele IQBox, Uman si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.

Online pe http://www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara dar si prin ordin de plata.

Se anunta un show cu casa inchisa asa ca luati-va bilete din timp. Capacitatea Arenelor Roamane la cort este de 1800 de bilete dar in vanzare vor fi puse doar 1500.

Un eveniment marca METALHEAD warmup party pentru festivalul Metalhead Meeting 2016 (Kreator, Dragonforce, Eluveitie, Delain, Rotting Christ si multi altii - 3-5 iunie 2016, Arenele Romane) !


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top