Noutăți și comunicate

Firma GROSMANN sponsor Global Battle Of The Bands si in 2008

13 septembrie 2008
Cunoscutul magazin si producator de intrumente muzicale, GROSMANN din Bucuresti sponsorizeaza GLOBAL BATTLE OF THE BANDS Romania si in 2008.





La editia GBOB Romania 2007 a fost alaturi de formatiile participante si a oferit premii importante, cum ar fi o chitara electrica de 750 Euro si trei premii a cate 300 de euro incluzand efecte si accesorii.

Anul acesta GROSMANN va oferi celui mai bun basist GBOB Romania 2008 o chitara bass custom construita dupa specificatia castigatorului si trei premii constand in efecte si accesorii pentru castigatorii locurilor urmatoare marelui premiu.


Cu ocazia Finalei GBOB care va avea loc la Bucuresti in 16 octombrie 2008 la Clubul Suburbia, firma GROSMANN va sustine inainte de finala si un "Workshop" la care vor participa artistii reprezentativi ai firmei care canta cu aceste minunate instrumente, care vor face demonstratii si vor prezenta cele mai noi produse GROSMANN.

Nu ratati sansa de a sta de vorba chiar cu patronul firmei care va poate da sfaturi in ce priveste instrumentele muzicale GROSMANN.


( Dati click pe imaginea de mai sus pentru a vizita virtual magazinul GROSMANN din Bucuresti)






Global Battle of the Bands Romania
http://www.reverbnation.com/manager/gbobromania?eid=928754_7410311


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top